2777
2789
عنوان

غذای کمکی برای نوزاد هفت ماهه

79 بازدید | 17 پست

دیروز شیش ماهشو تموم کردو واکسنشو زد بهداشت گفت میتونی بهش پوره میوه و سوپ و خلاقه غذای کمکی رو شروع کنی 

امروز پوره سیب میخوام بهش بدم میان وعده داخل پورش یکم پودر دارچین هم ریختم ضرر نداره؟

زوده بر دارچین

فقط،همون سیب و بده 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان داخل سایت میخوندم زده خوب نیست ولی من ریختم‌توش چیکار کنم حالا😥

خو نده اونو یکی دیگه درست کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
بهتره بدون ادویه و دارچین و.. باشهشیر برنج هم میتونی بدی بزاری سرد شده بعد

سوپ بهش میدم با ماهیچس اونو خیلی دوست داره برای میان وعدش خیر سرم اومدم پوره درست کنم دارچینم ریختم توش 😫

کل سیبارو ریختم ک درست کنم بزارم تو شیشه بزارم یخچال هر روز بهش بدم

اینم باز خوب نیست 

هر روز تازش و بده 

اونو خودت بخور بر اون بخر  دوباره

اینم باز خوب نیست هر روز تازش و بده اونو خودت بخور بر اون بخر دوباره

اخه براش پوره سیب اماده میخریدم خیلی دوست داشت داخل یخچال نگه میدارم الان خودم اومدم درست کنم که دیدم داخل سایت میگن دارچین خوب نیست 

کل سیبارو ریختم ک درست کنم بزارم تو شیشه بزارم یخچال هر روز بهش بدم

خوب  مگه چقدر میخواد بخوره ؟!!!! تازه تازه براش درست کن 

یه سیب چهار قسمت کن بزار بپزه یکم شکر و گلاب بزن بعد میکسش کن بده بخوره

2810