2777
2789
عنوان

دخترعموم چشه😶

338 بازدید | 19 پست

پسر عموم و دختر عموم نامزد بودن

حالا به هم زدن

پسر عموم مجدد نامزد کرد

بم پیام دهد رفتی نامزدی😂؟

گفتم:آره😂

گفت:خوب بود؟خوش گذشت؟

گفتم:آره خوب بود 

گفت:خب شکر خدا

الان بعد از اون باهام سرد شده جواب سربالا میده،

یعنی ناراحت شده؟انتظار داشته غیبت کنم و بگم خیلی چرت بود؟

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت ب ازدواج فامیلیسم ترین چیز ممکن

حق پرومکس،

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
احتمالا آره اما اهمیت نده خب تقصیر تو که نیست نمیتونی دروغ بگی که خودش اوکی میشه تو خیلی دنبالش نرو

دیگه تا مجبور نباشم بهش پیام نمیدم

امروز صبح هم اشتباه کردم پیام احوال پرسی فرستادم

خب به من چه این پسر عمو هست اون دختر عمو چه فرقی دارن

صدبار گفتم ازدواج فامیلی نکنید😂آره انتظار داشته بد بگیخوب کاری کردی، اصلا بد نگی

اصلا بد نمیگم

به من چه،هر دو فامیل هستن و به یه اندازه نزدیک

باهاش سرد نشو ولی خیلیم پاپیچش نشو ❤طبیعیه ناراحت بشه خودش درست میشه

از طرفی روز نامزدی همش خاطره جشن اون یادم میومد

ولی خب نمیتونم که بد بگم

خدا همه رو خوش بخت کنه

از طرفی روز نامزدی همش خاطره جشن اون یادم میومدولی خب نمیتونم که بد بگمخدا همه رو خوش بخت کنه

درسته

حالا اینکه فامیله

حتی واسه دوستت هم نباید با کسی بد بشی بدترین اشتباهه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲