2777
2789
عنوان

نامزدم 😡🥺🥺🥺تروخدا بگین حق با کیه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 103 پست

من میدونم دلش از کجا پره

متاسفانه اشتباه منو توی دوران عقد کردی اومدی هرچی خوبی بوده وتعریف از دامادتون پیشش بردی روش حساس شده فکرمیکنه حالا همه اونو بیشتر میپسندن باهاش راحت ترن صمیمی ترن و تا وقتی به تعریفات ادامه بدی این قضیه براش بزرگتر میشه میخواد یجوری لاقل توکه زورش بهت میرسه رو ازش دور کنه دیدتو عوض کنه دیگه از دامادتون پیشش چیزی نگو ناخوداگاه مقایسه میکنه اونم دست خودش نیستا طبیعت آدمیه

بنظرم یکم حق داره شوهرت کلا از اول نباید داداش صدا میکردی ولی خب چون از اول اینجوری صدا کردی الان یه ...

بهش میگه زن داداش 

خیلی بده من الان یهو برگردم بگم آقای فلانی هم به خواهر شوهرم برمیخوره هم خودم حس خوبی ندارم اینجوری 

M❤️S

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگه زن داداش خیلی بده من الان یهو برگردم بگم آقای فلانی هم به خواهر شوهرم برمیخوره هم خودم حس خ ...

دیگه عزیزم اختلاف فرهنگیه 

بهتره برین مشاوره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین این الان طبیعیه بالاخره اولاش همه حساسن رو هم دیگه ولی به نظرم بعضی چیزارو بشنو و رد شو زیاد نه توضیح بخواه نه توضیح بده، که اینجوری میگم اونجوری میگم و فلان میشه و...

هر موقع هم گفتی داداش و دیدی اومد بازخواستت کنه بگو ایوای انقد گفتم که عادت کردم و تموم. نگو دفه بعد بهش میگم آقا و ...

کم کم عادت میکنه و دیگه هیچوقت از شوهر خواهرت جلوی همسرت تعریف نکن این خط قرمزشونه

تو خودت زیاد پافشاری کنی روی این موضوع اونم حساس تر میشه.

انقده مغرور و غده که حتی واسه مشاوره ازدواج هم نیومد 🤦🏻‍♀️

مغرور نیست 

شاید تو بد عنوان کردی 

بهش بگو برای اینکه بهتر یادبگیریم چیکارکنیم چجوری رفتار کنیم که رابطه مون باهم بهتر بشه کمتر توش چالش و اینا باشه خودت یه مشاور مذهبی خوب کاربلد پیدا کن باهم بریم پیشش بگو بشرطی که انصاف رو رعایت کنی و مشاورش هم واقعا منصف باشه به اسم خدا  از خدا سخت تر نگیره یه مشاوری که واقعا انصاف رو رعایت کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
میگه حرف بقیه برام اهمیت ندارم بهش گفتم باشه دیگه اصلا صداش هم نمی‌زنم که تو هم بدت نیاد برگشته میگه ...

واااا میخواستی بگی تو هم بعد این زن داداشتو خانم فلانی صدا کن 

نه خیلی مودبانه صحبت کنه من اصلا برادرشوهرم و صدا نمیکنم ولی بی ادبی هم نمیکنم مثلا چیزی تعارف کنم ف ...

والا خیلی عجیبه اسم طرف رو نگی فقط باید منتظر بمونی نگات کنه تا بگی چایی میخوری؟