2777
2789
عنوان

کیا اینجوری شد زندگیشون

221 بازدید | 25 پست

عشقشون رفت نامزد کرد با یه نفر دیگه و نامزدیش بهم بخوره 

دوباره برگرده سمتشون؟

و یا حتی الان هم با هم ازدواج کرده باشن

و اگه اینطوریه شما کار خاصی کردید که برگشت؟

دقیقا همین طور شد تو نامزدی جدا شد باهم ازدواج کردیم ، نه من دیگه کاری بهش نداشتم خانوادشو فرستاد خواستگاری

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج قسمت و‌تقدیره تماممممم

شوهرم الان من از بچگی با دختر دایی اش هم دیگه رو میخواستن  با کلی مخالفت خانواده. عقد میکنن بعد دوسال طلاق میگرن  از هم دیگه زده میشن

بعد اومد با من ازدواج کرد  و‌به صورت سنتی الان هم هنوز زندکی مون پا برجاست

اولش ناراحت شدم بعد خوشحال شدم بعدها که با شخص دیگری ازدواج کردم فهمیدم چقدر خوب بوده که اون آدم انت ...

ولی من به برگشتش خیلی خیلی زیاد اعتقاد دارم 

تا حالا تو زندگیم به هیچ چیز اینقدر اعتقاد نداشتم

ولی من به برگشتش خیلی خیلی زیاد اعتقاد دارم تا حالا تو زندگیم به هیچ چیز اینقدر اعتقاد نداشتم

مرداازوابستگی متنفرن اگه بدونه هنوزمیخوایش ومنتظری هیچوقت سمتت نمیاد بزارفک کنه بهش توجه نداری و قدرخودتومیدونی

ازدواج قسمت و‌تقدیره تمامممممشوهرم الان من از بچگی با دختر دایی اش هم دیگه رو میخواستن با کلی مخالف ...

منم یه بار نامزدی شدم با یه نفر دیگه یک سال نامزدی بودم ولی فکرم پیش عشقم بود بعدشم نامزدیم بهم خورد 

الآنم شش ساله دوست داشتنم پایداره

همه چیز مثل یک جورچینه وقتی بهش نگاه میکنم