2777
2789
عنوان

عقد محضری و جشن عقدم تو یه روز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 52 پست
به روی جشم عزیزم. یادم میمونه حتماشما هم دعا کن برای من

وای عزیزم خیلی ممنونم کلی خوشحال شدم قبول کردین سرعقد دعام کنین ب عشقم برسم خوشبخت شیم🥺🥹🥹🥹 خیلی دعاتون میکنم انشااالله به حق امام رضا خودش ضامن خوشبختیتون شه و سفیدبخت شی عزیزم🥺💗💗💗💗

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش بیان اذیت هاشون رو من به جون میخرم

اوه چی شده حاضری اذیتاشونو به جون بخری.اخه برا ما یه روز نبود که.زیادم بودن.با اقوام درجه دو.بعد خودمونم مهمون‌راه دور داشتیم‌قطعا.و بعضیاشون بی ملاحضه.این جوروقتا ادم باید یکم همکاری کنه مراعات کنه.نمیشه بگم چه کارایی کردن وگرنه ..ولی باز یه روز هتل گرفتن سخت نیست.یعنی هیچ وقت نمیرن مسافرت.یه روز به خاطر پسرشون  و عروسشون.میان.مگه چند بار هست.به همسرت بگو.چی میگه چه دلیلی داره که یه روز زودتر نمیان

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
ببین خیلی راه اومدن و همه چی رو واگذار کردن به خودمچون جایی ندارن بمونن اینجا میگن مزاحم شما میشیم و ...

خوشحال میشم که  بیایی بگی بخاطرت دو روز دیگه هم موندن 

خب خانواده همسر منم همینطور بودن بعد  مجبور شدیم خونه یک همسایه و چندتا فامیل براشون خالی کرديم گفتیم بمونن   ولی خیلی عذاب کشیدیم تا عروسی گرفته شد  چون خانواده همسرم خیلی بی درک بودن نزدیک 10 نفرشون یه چند روزی قبل عروسی اومدن  و هنوز تا چند روز بعد عروسی هم پیشمون موندن  که خب  پدرم اصلا توو شرایط مالی خوبی نبود و وام برداشت توو اون ده روز شکم اون ده نفر  هر وعده با غذا آنچنانی پر میکرد یعنی همسرم فقط یه شام عروسی داد و ولی‌ پدرم بدجور تحت فشار بود  

حالا بجز اون فامیلا دیگشون که 2*3 روز اینور و اونور موندن کلا عروسیم افتضاح بود زیاد با شوهرم راه اومدم 😄💔

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
اوه چی شده حاضری اذیتاشونو به جون بخری.اخه برا ما یه روز نبود که.زیادم بودن.با اقوام درجه دو.بعد خود ...

عروسی منو همین خانواده شوهرم و فامیلاش به گند کشیدن 🫠🫠🫠

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
عروسی منو همین خانواده شوهرم و فامیلاش به گند کشیدن 🫠🫠🫠

هی خواهر گذشت.پوستمون کنده شد.جالب تر که یه بار عروسی نبود که.ولی بعد رفتن حتی یکیشون زنگ‌نزد یه خسته نباشید بگه یه تشکر کنه.من یه وعده برم مهمونی فرداش باز زنگ‌میزنم‌یه خسته نباشید میگم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خوشحال میشم که بیایی بگی بخاطرت دو روز دیگه هم موندن خب خانواده همسر منم همینطور بودن بعد مجبور شد ...

سلام عزیزم

بله خدا رو شکر اومدن و موندن و همه چی خوب بود الحمدالله

سلام عزیزمبله خدا رو شکر اومدن و موندن و همه چی خوب بود الحمدالله

ازداوج کردی الان سر خونه زندگی خودتی؟