2777
2789

بعد زايمان ميريد اتاق شيردهي بيمارستان بهتون ياد ميدن

و تغيير پوزيشن هم لازم باشه انجام ميدن برات.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارانگشت زیر  شصت روی سینه  نوک سینه با هاله کامل تودهن بچه   همش همینه دیگه چی داره؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

🤣اره منم تو مطب خانم دكتر بهم گفت ولي من شيرخشك قصدم بود و نرفتم بلد نباشن داغون ميكنن خودشونو

شیرخودتو بده .. 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مادر و کودک ایران یه دوره داره در مورد شیردهی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

آخه فقط نحوه شیر دادن نیست که

این سرفصل ها مثلا پیدا کردم اموزش می‌دن⬇️

مدت شیردهی فاصله دفعات شیردهی معیار های کفایت شیر مادر اگر شیر مادر کافی نیست چه اقدامی باید انجام شود ؟ راهکارهای مناسب برای رفع کولیک راه های موفقیت در  شیر دهی پستانک آری یا نه؟ شناخت باورهای غلط در مورد شیردهی زخم نوک پستان احتقان پستان فرو رفتگی نوک پستان راهکارهای افزایش شیر مادر

دوست دارم از قبل اینارو بدونم و آمادگی داشته باشم

2810