2777
2789
همه شونو قاطی نکنی بد میشه مثلا جو رب ادویه یکم سبزی بهتره جعفری باشه ، هویج ، پیاز میشه سوپ جوبرنج ...

ای بابا همش یه چیزی کم دارم . سبزی اصلا ندارم هویج و اینام نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی دونه پیاز رنده کن سرخ کن ادویه بزن 

گوجه رو رنده کن توش تفت بده ادویه و ربم توش تفت بده آب بریز تا بجوشه  

جو و برنج و سبزی اضافه کن  بذار ب دل خودش جا بیفته 

ده دیقه آخرم ورمیشل

من سوپ رشته یا همون ورمیشل بلدم 

پیاز نگینی کن یکم تفت بده سیب زمینی نگینی کن با هویج اینارو با هم یکم تفت بده بعد ی تیکه سینه مرغ ریش ریش کن بریز با این موادت بعد نمک فلفل زردچوبه ی کوچولو زنجبیل آب لیمو بریز آب بریز سرش تا بپزه یکمم بعدش سبزی سوپ بریز 

البته ما تو سوپ زرشکو عدس لپه ام‌میریزم دیگه بقیه رو نمیدونم روش خودمو گفتم آخرش ک پخت رشته سوپو ۱۰دیقه بزار قل بخوره بپزه

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 

پیاز و تفت بده کمی زردچوبه و رب بزن جو پرک رو بشور و بریز و آب بریز یه تیکه مرغ اگه داری بنداز و یه دونه سیب زمینی نگینی ریز خورد کن بریز  سبزی گشنیز و جعفری خورد کن بریز و یه ربع آخر هم رشته سوپ و نمک و فلفل و آبلیمو بزن 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سرچ کن طرز تهیه سوپ جو مثلا، کامل توضیح داده ، دیگه سوپ درست کردن اسونترین غذاس

من همه مرغایی ک میخرم رو اسکلت و بال و گردنش رو میذارم برای سوپ دیر ب دیر سوپ درست میکنم نمیدونم چرا مرغایی ک میندازم تو سوپ بوی بد میده حتمأ باید سینه انداخت؟؟؟

من همه مرغایی ک میخرم رو اسکلت و بال و گردنش رو میذارم برای سوپ دیر ب دیر سوپ درست میکنم نمیدونم چرا ...

بال و خصوصا گردن خیلی بو میده ، برای سوپ مهمون که اصلا استفاده نکن 

برا خودتونم باپیاز فراوون اول ابپز کن بعد بریز اگر میخوای 

سینه خیلی خوشمزه تر میشه چون ابش بو نمیده و خوشمزه س 

پس بال و گردن مرغ ک میمونه رو باید چیکار کنیم ینی بریزیم دور؟؟؟

نه دور نریز ، اب پز کن با پیاز زردچوبه برگ بو ، بعدش سرخ کن تو روغن کم ، سیب زمینی سرخ کن بزار کنارش با نون و مخلفات بخورید یه جور تاس کباب میشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز