2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
حکم توقیف دارم خودم نرفتم توقیف کنم ...

ایش چ لوس 

مثلا میخوای بگی خیلی آدم ازخودگذشته و مهربونی هستی😒

مهریه حق بلاشرط هرزنیه حتی اگه شوهرتم طلا باشه باز درصورتی ک توانشو داره باید بده مهرتو

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایش چ لوس مثلا میخوای بگی خیلی آدم ازخودگذشته و مهربونی هستی😒مهریه حق بلاشرط هرزنیه حتی اگه شوهرتم ...

نه عزیزم اخه قصدم برگشته ..بچه دارم گوشتم زیر دندونشه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

اسی شماره کارتمو بفرستم پولو بزن به حساب من بخدا برات نگهه میدارم یه موقع نری بهش بدی ها 

این پول حق توجه سهم توجه 

تو در قبال‌ این مهریه قبول کردی زنش بشی 

بی خودی عذاب وجدان نگیر بنده خدا 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
اسی شماره کارتمو بفرستم پولو بزن به حساب من بخدا برات نگهه میدارم یه موقع نری بهش بدی ها این پول حق ...

حق توعه  سهم توعه 

لعنت به کیبرد بیش فعال🤦‍♀️

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
۵۰ تومن چیه اخه؟ حقوق دوروزشه هیچی نمیشه فکر میکنی پول زیادیه نه شرطم این بود ک مهریه رو بده برگردم

اهان خوشحال شدم میخوای برگردی از اول تاپیک حس بدی داشتم تا این جملتو خوندم قطعا براش مهمی که پول را ریخته که برگردی والا نمیریخت

اگر لباس نیاز نداری طلا بخرولی بهش نگی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بچه هات گناه دارن چرا ۹ ماهه قهری ؟

خیانت اعتیاد ب الکل بی مسئولیت عدم تهیه مسکن بچه ننه  رفیق باز عیاش  اصن سراغمون نمیومد وقتی میومد توحالت سیامستی بود دائم بیهوش میفتاد تا چندساعت توخونه باز پاشد میرفت تا دوروز بعد ک پیداش بشه  دروغگویی بیمارگونه داشت  اصلا انگار مجردبودم ولی با دوتابچه .. نه هیحامیبرد ن کاری میکرد ن حتی زنگ میزد بهمون  گلایه میکردم میگفت توام مث من باش  خیانت کن برو دنبال رفیق بازی الکل بخور هرکاری دلت میخواد بکن .... برعکس اون من خیلی پایبندومتعهد  هیچ رفت وامد اضافه یا دوستی نداشتم  سرگرم بچه هاوروزمره  من حتی قلیونم تاحالا نکشیدم   نه ک بگی زن خیلی عقب افتاده ازجامعه ام  نه اصلاااااا اتفاقا خیلی امروزی ام و ب خودمم میرسم   اگه میگی چرا دوتا بچه داری  میگم شوهرم از بارداری دومم ب واسطه اشنایی با یه خانوم سن بالای مجرد تومحل کارش با الکل و گل و عیاشی و مهمونی اشناشد .... قبلش الکل و سالی دوبار توعروسی مگه  میدید  .. 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

خیانت اعتیاد ب الکل بی مسئولیت عدم تهیه مسکن بچه ننه رفیق باز عیاش اصن سراغمون نمیومد وقتی میومد ت ...

اون خانوم خدمه ی محل کار شوهرم اینابود ... ینی اونجا مسئول تنیزکاری دفتر و چایی ریختن وواینابود .. 

اون خانوم خدمه ی محل کار شوهرم اینابود ... ینی اونجا مسئول تنیزکاری دفتر و چایی ریختن وواینابود ..

خب پس چه غصه ای داری مهریه گرفتی همشو بگیر برا اینده بچه هات نگه دار و طلا بخر 

انشالله مشکلاتتون حل شه گلم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
زن داداش من داره مهریه میگیره توتونش عروسیه بعد شما عذاب وجدان گرفتی بعد اون همه دردسر

مهریه حق قانونی و عرفی و شرعی زنه نوش جونش گرفته . مرد تا اخر عمرش به گردنشه مهریه زن. چه جدا شده باشن چ نشده باشن . مرد اگر هم بمیره اول مهریه زنش رو میدن بعد تقسیم ارث میشه

2810