2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واسه مهریه بچه روبرده هنوز رای نیومده ک ببرم اجرای احکام این سرازخود و پیش پیش رفته مهریه داده ...

می خواد برگردی چون بابات شرط گذاشته باید مهریه رو بدی تا بزارم بیاد رفته جلو جلوو ریخته ، به هارت و پورتش نگاه نکن ، این الان از خداشه تو برگردی

می خواد برگردی چون بابات شرط گذاشته باید مهریه رو بدی تا بزارم بیاد رفته جلو جلوو ریخته ، به هارت و ...

عزیزم کاش اسمتو میدونستم  نمیدونم چی صدات کنم  حالت خوبه 😘  اینقد خوشحال میشم توهمه تاپیکام ازاول تا الان همیشه میای سر میزنی 

امیدوارم دلیلش این باشه ... ولی این زندگی دیگه یذره هم مث زندگی ادمیزاد نمیشه ب قول یه کاربری   اینده ی قشنگی واسش نمیبینم  .... راهو ازول اشتباه رفتم  خودمو سرزنش نمیکنم ولی خودمم مقصر میدونم بخا‌طر ضعیف بودنم  ک پیرو تصمیمات بابامم  ک خودم اختیار تصمیم گیری ندارم ک نمیتونم خوب و از بد تفکیک کنم واسه خودم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

مهریه حقت بوده نوش جونت 

حالا اگ یه مردی بود قدرتو میدونست و وضع مالیش خوب نبود یچیزی ولی اینو باید بگیری پس اندازکنی

عزیزم کاش اسمتو میدونستم نمیدونم چی صدات کنم حالت خوبه 😘 اینقد خوشحال میشم توهمه تاپیکام ازاول ت ...

سلام عزیزم اسمم مریمه ، خب دستتم بستس ، راه چاره ای نداری ، آدم بچه دار اسیر بچه شه 

حق با پدرته

چون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کرد

الانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژل و بوتاکس و به خودت برس

مشاور هم برو احتمال داره افسردگی گرفته باشی 

اتفاقا پدرت عاقله

اره قلبم از صب انقد تیرمیکشه من مشکل قلبی گرفتم سرخیانت شوهرم اصلا نباید استرس و شک بم وارد شه چن ...

آخ اگه میدونستی ک تمام دنیام ارزششونداره ک حرص بخوریو خودتو مریض کنیو ب بچه هات استرس واردبشه

مهریتون چقده؟

۵۰سکه و ۱۰ مثقال طلا و ۱۰۰ تومن نقد  ارقام طلا رو یادم نیست دقیق 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

حق با پدرتهچون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کردالانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژ ...

خرجم میکرد اتفاقا من کاملا ازنظرمالی و استقلال تورفاه بودم خرج ژل و لباس و ارایش و همه رو کامل میداد یکی ازدلایلم واسه برگشتم رفاه مالی بچه هام بود  مطمئنم بعدها میپرسن چرا مارو از رفاه خانه پدر  اواره فقر و تنگی و بدبختی کردی  

آخ اگه میدونستی ک تمام دنیام ارزششونداره ک حرص بخوریو خودتو مریض کنیو ب بچه هات استرس واردبشه

من اصلا مریضم  بیماری قلبی دارم از بارداری دومم   کاش یکم ب خودم رحم میکردم 

حق با پدرتهچون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کردالانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژ ...

افسردگی و همیشه داشتم  ولی پنهان .. مثلا خیلی گریه میکنم 😐 بیخوایی شدید دارم  افکارخودکشی دارم  دکترم رفتم ولی بم گفت  کاملا طبیعیه این علایم بعداز گذروندن اون مشکلات و زایمان  داروهامو خودم قطع کردم گفتم حتی یک درصدتاثیر رو شیرم نزاره  

2810