2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه مهریتو داده یعنی طلاقهرچی خیرهبچهاتم یاخودت بزرگ کن یابده به اونلابد پولداره که پنجاه میلیون یه ...

۵۰ تومن چیه اخه؟ حقوق دوروزشه 

هیچی نمیشه فکر میکنی پول زیادیه 

نه شرطم این بود ک مهریه رو بده برگردم   

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

نوش جونت بگیر حقتهاین دیه اعصاب بگا رفتته عشقم

چ جالب  دیه اعصاب  روزایی ک با خون دل سر میشد  مرگی ک بعداز هربار خیانت تجربه میکردم بیخوابی هایی ک ذره ذره ابم میکرد  تحقیرایی ک شدم 

افسردگی ای ک گرفتم 

قرصای اعصابی ک مصرف میکردم .. 

ریزش مو و ضعف اعصاب 

خودکم بینی و بی ارزشی و پوچی ای ک هیچوقت درست نخواهد شد  

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

زن داداش من داره مهریه میگیره توتونش عروسیه بعد شما عذاب وجدان گرفتی بعد اون همه دردسر

همش دلم میخواد برم بهش بدم  پول زحمت و عرقی ک میریره  ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد  یادم میاد چقد ازاین پولا خرج زنای خراب کرد  چقد کادو داد تولد گرفت  چقد غم و اتیش تودلم کاشت 

حس ادم حروم خور و دارم 

اینروزا احساس میکنم نرمال نیستم رفتارام و احساسم غیرعقلانیه  من بعداز خیانت کلا عقل ومن‌طقم و ازدست دادم  توحال خودم نیستم انگار

اگه مالی داشته باشه میتونی توقیف اموال بگیری اگر نه که باید وایسی قطره چکونی

حکم توقیف دارم خودم نرفتم توقیف کنم ... 

چ جالب دیه اعصاب روزایی ک با خون دل سر میشد مرگی ک بعداز هربار خیانت تجربه میکردم بیخوابی هایی ک ...

بله دیگه

دختر خونه بابات بودی اینطوری بودی؟

نه

حقته بگیر یه هزارتومنیم نزار براش

فک کن خرج همین تراپی رفتناته اصلا!

اونموقع ک خیانت میکرد باید فکر اینجاش میبود

2810