2777
2789

سلام خانما دخترم قبلا بهتر میخورد. الان هرچی براش درست میکنم تخم مرغ سوپ پوره عدسی هرچی نهایت یکی دوقاشق خودشو بخوره دیگ‌تموم. دیروز تخم‌مرغ ابپز گذاشتم تو فرنی نخورد. امروز سرخ کردم با خرما بازم نخورد. فقط یذره. نمیخام اذیتش کنم دکترم بردم فقط مولتی داد ک ظاهرا هیچ تاثیری بهش نداره. میشه کمکم کنید؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترای من همینطور بودن الان که بالای ۲۰ سالن هم همینطورن هیچی نمیخورن انشاءالله دختر شما بهتر بشه اما اگه نشد خودتو پیر نکن سر غذا خواهرجان

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

خرما تخم مرغ براي بچه ٩ ماهه خيلي سنگينه.

هضمش سخته.

طبيعيه بچه هميشه به يك اشتها نميمونه

كم كم بده

شيرم ك ميخوره كافيه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
نمیدونم صبحا چی بهش بدم

من ادم بزرگم خرما تخم مرغ نميتونم بخورم

بس م سنگينه.

فرني/حريره/سويق/سرلاك/ميوه پوره شده /به /گلابي/سيب

حليم/كاچي/ 

كلي چيز هست

خيلي هم قرار نيست توي اين سن متنوع بخوره

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

داره دندون درمیاره بخاطر همین بی اشتهاست 

والا من خیلی دکتر بردم الان ۲۱ماهشه از یکسالگی میخوابونم روی پام سرشو بالا تر میگیرم که خفه نشه و غذا رو میریزم دهنش  البته شما اینکارو نکن من دیگه مجبور شدم اصلا هیچی نمیخوره اگه ولش کنم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

داره دندون درمیاره بخاطر همین بی اشتهاست والا من خیلی دکتر بردم الان ۲۱ماهشه از یکسالگی میخوابونم رو ...

چندکیلوعه؟ خب این دهنشو میبنده ولی شمام اینطور نده. حس میکنم اگ بزور باشه بدش میاد از غدا خوردن. دوستم میگفت باید تایم غدا خوردنش براش جذابیت داشته باشه

چندکیلوعه؟ خب این دهنشو میبنده ولی شمام اینطور نده. حس میکنم اگ بزور باشه بدش میاد از غدا خوردن. دوس ...

۱۲کیلو 

عزیزم سه هفته گذاشتم به حال خودش دو کیلو لاغر شد نمیتونست روی پاهاش بایسته از بس بی جون بود زیر چشماش گود افتاده بود صدای شکمش می امد که گرسنست ولی دهنشو باز نمیکرد 

الان اینکارو می‌کنم خودشم همکاری میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است