2777
2789

بچه من دیشب با کد یکی از دوستان از اینجا وارد شدم و شماره های شوهرم و پسرمم وارد شدم ۶۸ تومن یه یجا هم ۴۴ تومن بهم داد  ساعت ۴ صبح اومده حسابم هر یه نفر رو عضو کنی ۲۵ تومن بهت میده از هیچی بهتر تا ۲۰۰ نفر میتونی دعوت کنی😂 معتبرم هست خیالتون راحت اگر کسی خواست وارد شه لطفا کد دعوت منو میزنهmilli-ujxxd اینه کد دعوتم وقتی میخوایی شماره تو وارد کنی میزنه کد دعوت اختیاری اونجا اینو بزنید اگر لطف کنید🥹

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑  این قلب فقط جای یکی رو داره اونم تویی پس مواطب خودت باش چون دنیا فقط ازتو یکی داره🥺😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑  این قلب فقط جای یکی رو داره اونم تویی پس مواطب خودت باش چون دنیا فقط ازتو یکی داره🥺😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه چی هست؟!

میلی عکسو فرستادم

میترسم اینم پول مردم و برداره بره

ن گلم خیالت راحت برای من فرستاد یکی از دوتامم تا الان ۵۰۰ تومن براش اومده

میترسم اینم پول مردم و برداره بره

اره دقیقا . خصوصا که ادرس سایتش اصلا جز سایتای معتبر ایرانی نیست جای دات کام و دات آی آر زده دات گلد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه منظورم اینه خرید بزنیم یهو برنامه بسته شه دستمون به کجا بنده مثل کوروش کمپانی

خوب اونو نمیدونم ولی ۱۰ ساله ثابقه داره و تا جایی که خوندم معتبره