2777
2789

بچه من دیشب با کد یکی از دوستان از اینجا وارد شدم و شماره های شوهرم و پسرمم وارد شدم ۶۸ تومن یه یجا هم ۴۴ تومن بهم داد  ساعت ۴ صبح اومده حسابم هر یه نفر رو عضو کنی ۲۵ تومن بهت میده از هیچی بهتر تا ۲۰۰ نفر میتونی دعوت کنی😂 معتبرم هست خیالتون راحت اگر کسی خواست وارد شه لطفا کد دعوت منو میزنهmilli-ujxxd اینه کد دعوتم وقتی میخوایی شماره تو وارد کنی میزنه کد دعوت اختیاری اونجا اینو بزنید اگر لطف کنید🥹

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑  این قلب فقط جای یکی رو داره اونم تویی پس مواطب خودت باش چون دنیا فقط ازتو یکی داره🥺😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥

سلامتی عشقم (همسرم)💏 که تیپش به روزه ولی غیرتش مال زمان بهروزه✌👑  این قلب فقط جای یکی رو داره اونم تویی پس مواطب خودت باش چون دنیا فقط ازتو یکی داره🥺😍😍😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه چی هست؟!

میلی عکسو فرستادم

میترسم اینم پول مردم و برداره بره

ن گلم خیالت راحت برای من فرستاد یکی از دوتامم تا الان ۵۰۰ تومن براش اومده

میترسم اینم پول مردم و برداره بره

اره دقیقا . خصوصا که ادرس سایتش اصلا جز سایتای معتبر ایرانی نیست جای دات کام و دات آی آر زده دات گلد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه منظورم اینه خرید بزنیم یهو برنامه بسته شه دستمون به کجا بنده مثل کوروش کمپانی

خوب اونو نمیدونم ولی ۱۰ ساله ثابقه داره و تا جایی که خوندم معتبره