2777
2789

4-5 ساله خونه پدرشوهرم میشنن (خونه مستقل و دور ازشون ولی به نام پدرشوهرمه)
بعد ما دوساله خونه دیگه ایی از پدرشوهرم میشنیم
ما تا اخر سال شاید خودمون خونه بخریم
اما روند شغلی ودرامدی اونا طوریه که نمیخرن حالاحالاها
الان جاریم هرجا میشینه میگه ما خونه دار شدیم ایشالا فلانی که منم هم خونه بخرن
یعنی به دروغ به همه میگه خونه مال خودمونه
و میخاد خونه بالا بکشه
روان من ریخته بهم
منم دلم میخاد اگر خونه خریدم نرم توش چون اون خیلی از اموال پدرشوهرم استفاده میکنه و کرده من سر 2سال اموالشون برگردونم باز همین جاری میاد بالا میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
😐😂مشکل داره ها چرا این حرفو میزنه 😐خب توهم بگو به همونا که اینها خونه نخریدن مثل ما بنام پدر شوهر ...

اره ما رو تحقیر میکنه که شما خونه ندارید ما داریم
درصورتی که شرایط جفتمون خونه پدرشوهر نشینی

خونه گرفتید پدر رو حتما در جریان بذارید که خونه رو میدین اجاره و تو همین خونه میشینید شاید پدر فقط تا وقت بی خونه موندن میخاد خونه ها دست پسرشون باشه و راضی نباشه 

خونه گرفتید پدر رو حتما در جریان بذارید که خونه رو میدین اجاره و تو همین خونه میشینید شاید پدر فقط ت ...

بله ایشون میدونن و حتی گفتن اگر کم دارید خونه من بدید رهن کامل بزارید رو پول خونتون

بله ایشون میدونن و حتی گفتن اگر کم دارید خونه من بدید رهن کامل بزارید رو پول خونتون

چه پدر شوهر باشعوری 😭😭😭

خب پس خانم حسود شدن با این ترفند میخاد شما خونه جدید نری و همونجا بمونی🤨

ولی شما خونه رو بخر و برو از اینجا و همون بده رهن کسی هم حرف زد بگو دیگه هم این خونه هم اون که جاریم نشسته برای پدر شوهرمون هست، هر موقع گفت به بقیه توهم اینو بگو و به زندگیت در آرامش ادامه بده ☺️