2777
2789

چقدر درمیاد هزینه اش میخوایم بیاییم تهران این هفته خیلی تعریف شنیدم از قیمتهاش 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

قیمتاش ارزون و مناسب نیست

من رفتم دیدم خیلی بالاست 

کل وسایلو رفتم از سیسمونی گوگولی خریدم

به دوستمم گفتم مامانش بره از ااونجا براش بخره کلی به صرفشون شد

شما هم دوست داشتی یه سر به پیجش بزن قیمتارو مقایسه کن دوست داشتی برو اونجا دست خالی برنمیگردی

انبار آقابزرگ هم شنیدم خوبه اما نرفتم تاحالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعریفی نیست هم قیمت بیرونه بازار تهران از همه جا بهتره

ببخشید ادرسش کجا میشه کدوم خیابونه من تهرانو بلد نیستم

2803
قیمتاش ارزون و مناسب نیستمن رفتم دیدم خیلی بالاست کل وسایلو رفتم از سیسمونی گوگولی خریدمبه دوستمم گف ...

ادرسش کجاس عزیزم من بلد نیستم زیاد تهران

از شهر خودت بخر عبدل آباد قیمت هاش با بقیه جاها تفاوت نداره که هیچ تازه کلی باید پول وانت بدی یا پول بنزین و راهت میشه 

فریب تبلیغات اینستا رو نخورید چرت میگن اکثرا

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

2804
ببخشید ادرسش کجا میشه کدوم خیابونه من تهرانو بلد نیستم

عزیزم باید بری بازار بزرگ یا همون 15 خرداد جاهای مختلف هستند که باید بپرسی برای سیسمونی کجاش بری. ولی عبدل اباد یه راسته هستش که میری

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
از شهر خودت بخر عبدل آباد قیمت هاش با بقیه جاها تفاوت نداره که هیچ تازه کلی باید پول وانت بدی یا پول ...

آخه قراره مسافرت بریم تهران مامانمم میاد اونجا دوتا شهر جدا هستیم عروسی دختر عمم هست تهران بخاطر همین 

من تخت و کمد سیسمونیمو از عبدل اباد خریدم قیمتش نصف درومد ولی برای لباس اگر بخوای لباس شیک و قشنگ بر ...

واسه تخت جا ندارم میخوام گهواره از این تابیا بخرم براش نمیدونم چندقیمته 

2805

برای بچه برادرم چند جا پرس و جو کردیم آخر من گفتم بریم عبدل آباد همه چیزش کامل و خوب بود 

نمیدونم ارزون‌تر از جاهای دیگه هست یا نه 

اما بهترین برندها و شیکترین وسایل رو دلشت 

مثلا من پیرهن تو اینستا ۸۰۰ تومن دیده بودم اونجا ۶۵۰ تومن بود تازه تنوع رنگیش هم کاملتر بود 

قبلش مجموعه آفتاب رو رفته بودیم تو سمت دریاچه اما اصلا جنس قشنگ نداشت

2801