2777
2789

دارم میرم دادگاه  واسه پرونده هام  

همه میگن با مامور نرم بیارمش 

قسمتون میدم ب مهر مادریتون   دعا کنید وقتی برمیگردم پسرم برگشته باشه من دارم ذره ذره اب میشم  😔 قلبم داره مچاله میشه    بچه فقط سه سالشه  چجور  بیقراری نمیکنههههه   اینجابود پدر خودم و دراورده بود دم ب دیقه جیش دارم اب میخوام  پاستیل میخوام منو بزار روپات بامن بازی کن نقاشی بکش  با گوشیت سگ های نگهبان بزار   بیا بریم بیرون بیا بریم سینما من دیگه توخونه نمیتونم بمونم .......

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

به حق امام حسین انشالله پیش پسرت به خوشی و سلامتی زندگی میکنی 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قصدت نگه داشتن بچه هاست و این پدر به دردشون نمیخوره برو بچه ت رو با مامور بگیر، آرامش خودت و بچه ت مهمتره، بچه توی این سن باید کنار مادر باشه واسه همین با دستور موقت سریعا اونم به مادر میدن، دیگه توی دعوا که حلوا پخش نمیکنن، ربطی به پروسه طلاق نداره،