2777
2789
من بعد خوردن چیزای شیرین اینجوری میشم دکتر هم رفتن دلیلش معلوم نشد ازمایشم دادم

روده ات شیرینی را قبول نداره و سریعا معده را تخلیه میکنه ....بهش میگن سندروم دامپینگ که تو افرادی که عمل های جراحی لاغری داشتن اتفاق میوفته ولی یه سری ها مادرزادی قسمتی از روده که مختص ب جذب قند هست دچار مشکله ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چون طبع معده تون سرد شده

کنار غذا آب و نوشیدنی و ماست و سالاد و ترشی نخورید اصلأ

رو معده هرشب روغن سیاه دانه یا زیره بمالید و مشما بکشید تا صبح 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اسید معدت شاید بالاست. یا استرس داری. یا قند رفته بالا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
روده ات شیرینی را قبول نداره و سریعا معده را تخلیه میکنه ....بهش میگن سندروم دامپینگ که تو افرادی که ...

ببخشید من وقتی شیرینی میخورمدحتی به مقدار خیلی کم، بعدش حالت تهوع میگیرم (الان رژیمم کلا قند و شکر و چیزای شیرین رو حذف کردم). آزمایش دادم قند خونم نرماله شما میدونین علتش چیه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2804
روده ات شیرینی را قبول نداره و سریعا معده را تخلیه میکنه ....بهش میگن سندروم دامپینگ که تو افرادی که ...

چ جالب من ب هرکی میگفتم تعجب میکرد البته من جراحی نداشتم تا حالا و دوساله اینجوری شدم

ممنون از توضیحاتت

چ جالب من ب هرکی میگفتم تعجب میکرد البته من جراحی نداشتم تا حالا و دوساله اینجوری شدمممنون از توضیحا ...

بله اگه روده سرد بشه و یه سری مخاطش را ازدست بده حالا یا براثر استرس، روده تحریک پذیر، حساسیت غذایی و دارویی و ...این مشکل پیش میاد ...

برای بعضی ها به قند و شیرینی، بعضیا ب لبنیات و لاکتوز و بعضی ها خوراکی های حساسیت زا اینجوری خودشو نشون میده ...

ببخشید من وقتی شیرینی میخورمدحتی به مقدار خیلی کم، بعدش حالت تهوع میگیرم (الان رژیمم کلا قند و شکر و ...

دقیق نمیدونم ولی همین سندروم دامپینگ که میگم شامل حالت تهوع هم هست .....من خودمم حالت تهوع میگیرم و سریعا گرسنه میشم ....

البته تاحدودیش طبیعیه چون کلا شیرینی جات هضم کننده غذا و خواب اوره برای همین به عنوان دسر بیشتر شیرینی سرو میشه ولی بیش ازحدش نشون میده که شماهم مثل من معده حساسی داری و زودتر دچار این عارضه میشی ....چارش همون نخوردن یا خیلی کم خوردنه ....

بله اگه روده سرد بشه و یه سری مخاطش را ازدست بده حالا یا براثر استرس، روده تحریک پذیر، حساسیت غذایی ...

وای عزیزم چقد خوب گفتی ممنونم چون دکترم میرفتم متوجه نمیشد لاقل دلیلشو فهمیدم 💕

2805
دقیق نمیدونم ولی همین سندروم دامپینگ که میگم شامل حالت تهوع هم هست .....من خودمم حالت تهوع میگیرم و ...

ممنون. من وقتی یه شکلات میخورم حالت تهوع میگیرم حذف کردم راحت لاغر شدم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
وای عزیزم چقد خوب گفتی ممنونم چون دکترم میرفتم متوجه نمیشد لاقل دلیلشو فهمیدم 💕

قربونت عزیزم ...خودتون بزنید گوگل سندروم دامپینگ و ازش اگاهی پیداکنید و سعی کنید مواد غذایی که بهتون نمیسازه را نخورید .

2801