2777
2789

۹۰ درصد تاپیک هایی که می بینم موضوعش اینه که زبون رو تکون نمیدیم یه نه بگیم یا حق یه موجود وقیح رو بذاریم کف دستش بعد حرص می خوریم میایم اینجا تاپیک گذاشتن

من خودم هم قبلا اینطوری بودم ها ولی از وقتی شروع کردم خودم رو اولویت قرار دادن همه چیز درست شد

پول قرض میدی؟نه 

ماشینت رو میدی؟نه

لباست رو میدی؟نه

جاهایی که نمی خواستم نه گفتم حتی اگر اوقات تلخی میشد چون از حرص خوردن بعدش دیگه خسته شده بودم ا باید خودم رو انتخاب می کردم یا بقیه رو منم خودم رو انتخاب کردم

نمونه واضح بگم براتون

یه فامیل داریم بدون اینکه دعوت بشه هر وقت عشقش میکشه زنگ میزنه میگه ما فلان روز شام میایم خونتون

فردا ناهار میایم خونتون

این بار که زنگ زده بود داشت میگفت گوشی رو از دست شوهرم گرفتم گفتم لطفا بدون هماهنگی و دعوت ما خودتون رو خونه دعوت نکنید الان تشریف نیارید ما واسه این روزی که ند نظر داری مایل به اومدن شما نیستیم

خیلی ها ناراحت شدن مادر شوهرم، شوهرم

ولی به درک من از اینکه خودم هی ناراحت و اذیت بشم خسته شده بودم

شماها کی می خواید خسته بشید پس

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ما اینکارهارو نکردیم کلا طایفه باهامون قهرن دعوا دارن باهامون من که داغون شدم کاشکی مثل شما میتونستم باشم اطرافیانم برام مهم نبودن کاشکی

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

حالا با ماشین و. لباس و. پووول واقعا موافقم که ندی و دلیل بیاری... اما وقتی یکی زنگ میزنه میگه میخوام بیام. زشته اینارو بهش بگی اون که بیاد شمام جبران کن بروـزیادم نمیخواد تشریفاتی پذیرایی کنی. خیلی عادی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
میتونستی یکم بهتر بگیمثلا می گفتی منزل خودتونه ولی فعلا موقعیتش رو ندارمسر فرصت خودم خبرتون می کنمای ...

ایشون آدم بسیار پر رویی هستن از این مدل ها گفتیم تو کتش نمیره 

منم اینجوری بودم توسری خور هرکی میرسید حرف بارم میکرد حالایادگرفتم بااحترام جوابشون رابدم

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
حرفات درسته ، ولی برخوردت با فامیلتون بد بوده، می‌تونستی بگی وقت نداریم یا کار داریم. یه تایم دیگه د ...

این طوری گفتیم اثر نکرده بعضی ها خودشون جوری رفتار میکنن که با شات گان وارد عمل بشی

2810