2777
2789
عنوان

آیا این بی بی چک مثبت کاذبه🥺عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 69 پست
انشالله وقتی مثبت شده چرا به همسرت نمیگی برید آزمایش بدیدن . گرمی هم نخور دیگه

ممنون 

راستش من همسرم نمیدونه من پلی کیستیک دارم منم بهش نگفتم فقط خودم تو خونه کم وبیش اصلاح سبک میکردم وگرمی جات میخورم ویه دوره هم که مادرم گفته برام قرص کلومیفن بگیره ومصرف کردم

الانم میترسم این مثبت کاذب باشه یا احتمال خطا باشه بهش بگم الکی امیدوار بشه وبعد بخوره  تو ذوقش🥺🤦🏻‍♀️آخت شدیدا بچه دوسته

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مثه شما پلی کیستیکم مثل شما سر خود لتروزل خوردم اینم بیبی چکم

عزیزم ببخشید من یه سوالی داشتم ازتون 

شما اون اوایل هفته دو یاسه شکمتون و زیر نافتون سفت شده بود

آخه من الان شکمم ورم داره وزیرش(ناف) یکم سفت شده

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
ممنون راستش من همسرم نمیدونه من پلی کیستیک دارم منم بهش نگفتم فقط خودم تو خونه کم وبیش اصلاح سبک میک ...

ب احتمال زیاد بارداری انشالله ک‌واقعیه .

آزمایش دادی مثبت بود بیا بهمون خبر خوب رو بده .

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
👨‍👩‍👦
بارداری مبارکه برو آزمایش بده بیا بهمون شیرینی بده

انشاالله که خدا از زبونت بشنوه

ولی خودم خیلی ناامیدم😢

چشم ♥️

ب احتمال زیاد بارداری انشالله ک‌واقعیه .آزمایش دادی مثبت بود بیا بهمون خبر خوب رو بده .

انشاالله

چشم عزیرم♥️

اگه با ويور امتحان كردي به منم خبر بده بلاتكليف موندم🥹

باشه عزیزم

شما هم تست تون مثبت شده وشک دارید؟

عزیزم این کاملا مثبته مثبت کاذب نداریم اونا ک میگن کاذبه هاله اس مال شما پررنگهبه هر حال مبارکهههههه ...

انشاالله همین طور باشه که میگی♥️

بخدا انقدر نی نی دوست دارم که تمام این چیزاشو با جون و دل 

تحمل کنم😍

میشه بگی چکارکردی برای تنظیم پریودوباردارشدن

بارداری که هنوز مشخص نیست ولی عزیزم برای تنظیم پریود داروهای هورمونی را کنار گذاشتم وبجاش تو این نی نی سایت تاپیک های قبل هم برای درمان این بیماری بود را سرچ کردم و راه حل هایی را که به نظرم خوب ونتیجه بخش تر بود را امتحان کردم

یکیش دمنوش تخم هویج +رازیانه +بومادران+پنج انگشت بود

که از روز ۳ یا پنج پریود تا زمان تخمک گذاری وحداقل دوماهی تو این روزایی که گفتم میخوردم

یکی دیگه دمنوش پونه_دارچین _زنجبیل _گل محمدی بود 

بادام درختی هم بعضی موقع ها میخورم با خرما

ویه دفعه هم برای پاکسازی رحم و رفع عفونت پوست انار خشک شده را جوشوندم و۴۵ دقیقه داخلش نشستم

ودیگه کم وبیش اصلاح سبک کردم وخوراکی چیپس وپفک و.....نخوردم

ورزش هم سه روز در هفته تو خونه پیاد روی میکردم

باشه عزیزمشما هم تست تون مثبت شده وشک دارید؟

من جلوگيري طبيعي داشتم دوره هامم كاملا منظم  هر ٢٧روز صب پري ميشم اين ماه قبل از موعدم تهوع و گيجي داشتم سمت چپ بدنم كليه پهلو پا درد ميكرد درد تخمدان سمت چپ داشتم كه تا همين الان زير دلم تير ميكشه گاهي اوقات سر درد خفيف از روز موعدمم سينه هام درشت شده رگاش زده بالا و درد ميكنه  خيليم تشنم ميشه ٣روز از موعدم گذشته روز موععدم بيبي زدم ويور منفي شد جاي خط تي يه خط سفيد افتاد ديروز بعد از ظهر يه ويور ديگه زدم بعد نيم ساعت يه هاله خيللي كمرنگ انداخت كه حتي شك ميكردم توهم يا واقعيت بعد كه خشك شد همون خطه تيره تر شد فهميدم توهم نيست عكسش توي تايپيكمه

من جلوگيري طبيعي داشتم دوره هامم كاملا منظم هر ٢٧روز صب پري ميشم اين ماه قبل از موعدم تهوع و گيجي د ...

انشاالله که شما بارداری باتوجه به علائمی که گفتید 

عزیزم شما الان باردارید وهفته ۱۵ هستید؟شما آمپول آزاد سازی هم زدید ؟آخه میگن این داروهای محرک را بعد ...

اره عزیزم من باردارم تو ۱۵ هفته ام

امپول ک نه نزدم چون قرصم سر خود خوردم😁

ولا من دفعه قبلش سونو شدم دکتر سونو گفت یکی از فولیکول هات خیلی بزرگه و احتمالا کیست میشه امپول رو زدم کیست هم نشد

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☆و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋
2810