2777
2789
عنوان

بچم نمی ذاره پوشک پاش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست
جنس پوشک چیه. شاید بهش حساسه. مثلا خارش میگیره

مای بی بی 

از بدو تولد چند مدل امتحان کردم پاش سوخت

مای بی بی مشکلی نداشت

تند تند هم عوض می کنم،حتی با یه بار ادرار

اصلا خودش تحمل پوشکی که توش ادرار باشه رو نداره

حتی توی طول روز اگه ببینم تازه ادرار کرده بازش می ذارم تا دو ساعت

کلا شبا بدون پوشکهیه چیزی میندازم زیر پاش بعدا میشورمیه مشکلی که داره وقتی جیش داره خیلی بیدار میشه، ...

بچه ها کلا همینن... با پوشک، بی پوشک... هر روز ی برنامه دارن ک دهن آدمو سرویس کنن..

از خدا صبر ایوب میخوام...

🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاپ بزار انقدر راحت میشی که حد نداره من دیروز یادم رفته بود پریودم در این حد راحته

کاپ چطوره؟

منی که خونریزیم شدیده پس نمیده؟

یکبار مصرفه؟

قیمتش چقدره؟

ببخشید انقد پرسیدم

پسر من همینقدری یا شاید یه ماه بزرگتر بود نمیذاشت پوشکش کنم پوشک نمیکردم تند تند میبردمش دستشویی راح ...

آخه هنوز مستقل راه نمی ره

لگن براش گذاشتم قبول نکرد روش بشینه

حالا براش برچسب بگیرم شاید خوشش اومد

ممنون عزیزم😘

کاپ چطوره؟منی که خونریزیم شدیده پس نمیده؟یکبار مصرفه؟قیمتش چقدره؟ببخشید انقد پرسیدم

نه اصلا پس نمیده شما خریدنی سایز بزرگشو بگیرید چون خونریزیتون زیاده، من مارک لیوا گرفتم خیلی راضی ام قیمتش حدود ۴۰۰ تومنه تا ده سال قابل استفادس

آخه هنوز مستقل راه نمی رهلگن براش گذاشتم قبول نکرد روش بشینهحالا براش برچسب بگیرم شاید خوشش اومدممنو ...

پسر منم رو لگن نمینشست چند تا راه مختلفو امتحان کن وقتی خودش علاقه نشون میده به نفع جفتتونه از پوشک بگیریش انشا... خدا کوچولوتو برات نگه داره

پسر منم رو لگن نمینشست چند تا راه مختلفو امتحان کن وقتی خودش علاقه نشون میده به نفع جفتتونه از پوشک ...

ممنون عزیزم

خودمم فکر می کنم اختیار ادرارشو داره

ولی میترسم از لحاظ روانی آماده نباشه

حالا امیدش به خدا امتحان می کنم ببینم می تونم از پوشک بگیرم

2810