2777
2789

انشاالله بخاطردعای خوبی که درحقم میکنین  حاجت رواشین ❤️❤️

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
برای منم خیلی دعاکنین شوهرم افکارش عوض بشه باهم خوب زندگی کنیم

عزیزم پای سجاده نشستم به نیتت نادعلی می خونم میدونم چقدرسخته ولی پای زندگیت وایساانشاالله درست میشه وبه ارامش میرسی❤️❤️❤️ منم دعاکن فقط می خوتم زندگیم درست بشه بخاطربچه هااواره نشن 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2807
من نماز کن فیکون حضرت عباس خواندم اونی ک سوره انعام داره از دادگاه و طلاق برگشتم توم بخون

عزیزم واقعامن خوندم اونیکی شوسوره انعام حفظ نیستم کتاب بگیرم دستم بخونم ؟؟

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی رو به قبله۵۱۱۰ذکر یاخالق رو بگو بعدش برو سجده حاجتتوبخوا ثواب ذکرم دوست داشتی هدیه کن ب خدا اماما...

شب جمعه ۱۴بار نادعلی و۴۰بار سوره ضحی بخون برا محبت عالیه

من ازنادعلی سوره ضحی چندبار معجزه دیدم

۵هزارتا استغفرالله بخون ب نیت پاک شدن گناهایی ک نمیزارن باهمسرت اشتی کنی

نذرکن اگ رابطتت باهمسرت خوب شه س روز روزه بگیری

و اینکه دعات کردم زیبا

عزیزم پای سجاده نشستم به نیتت نادعلی می خونم میدونم چقدرسخته ولی پای زندگیت وایساانشاالله درست میشه ...

وای خیلی ممنونم نمیدونی چقدرحالم خرابه چقدرداغونم حتی نمیتونم ازگریه بخوابم ممنونم❤

2804