2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگید آیت الکرسی بخونم براتون❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 5004 بازدید | 1295 پست
میشه برای من دعا کنی که ی شغل خوب و راحت برام جور شه. و اینکه باردار شم و بچه سالم خدا بهم بده

برات آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم

حاجتت روا❤🦋

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
لطفا برای دخترم دعا کنید .۱۲ سالشه .مریضه و احتمال خوب شدنش کمه .دکترا گفتم ممکنه هیچوقت خوب نشه ولی ...

اینجوری نگو ایشالا هرچه زودتر خوب میشه❤🦋

براش آیت الکرسی و سه حمد خوندم

2804

توروخدا دعا کن زندگیم اروم بشه و همهچی درست بشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
2805
سلام عزیزم انشاالله حاجت روا بشیبرا سلامتی همه مریضا و خودمم ممنون میشم دعا کنی

سلام ممنونم از شما.. براتون آیت الکرسی و حمد خوندم.. انشالله که هر چه زودتر خوب بشی ❤🦋

سلام... واستون صلوات، حمد و آیت الکرسی خوندم انشالله حاجت روا بشی. واسه منم دعا کنید انشاله اختلاف ب ...

سلام.. ممنونم مهربون.. لطف کردی ❤🦋

منم برات آیت الکرسی و توحید خوندم و صلوات فرستادم.. حاجاتت روا❤🦋

2801