2777
2789
عنوان

حاجاتتونو بگید آیت الکرسی بخونم براتون❤🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 5310 بازدید | 1352 پست
میشه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرستید،منم ببرا شما دعا میکنم

براتون آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم☘️🌿

حاجتتون روا.. ممنونم از شما

خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات آیه الکرسی خوندم .شما هم برای مشکل مامان من دعا کن که گره از کارش باز شه ...

ممنونم لطف کردی❤🦋

آیت الکرسی خوندم و صلوات فرستادم.. انشالله هرچه زودتر حل بشه

برای سلامتی همسرم محمد وخودم مژده و خونواده هامونبرای خوشبختیمون واینکه بزودی صاحب خونه بشیم صاحب فر ...

برای هردوتون آیت الکرسی و سه بار توحید خوندم❤🦋

پایدار باشید.. حاجاتتون روا

دعا کن طلبیده بشم برم مشهد😢🤍

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
عزیزمممم اگه بدونی چقدر بد میگذره از طرفی خانواده ی مادریم فشار میزارن روم که با همینا ازدواج کن خان ...

میدونم عزیزم درکت میکنم ان شا...ب زودی همه چی اون طوری بشه ک میخوای امیدوارم خوشبخت ترین بشییی😘😘😘به حرف هیچکسم برات مهم نباشه چون آینده خودته

خودمون ی جا،دلمون ی جا،فکرمون هزاررررررجا

عزیزم ۱۰ تا صلوات فرستادن براتواسه ارامش دلم میشه بخونی؟💔

ممنونم گل.. لطف 

براتون آیت الکرسی و حمد خوندم عزیزم.. خدا به دلت آرامش بده❤🦋

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻 🤍 

میشه منم دعا کنید 🤲🏻🥹 

حالم خیلی بده 💔

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲🏻 🤍 میشه منم دعا کنید 🤲🏻🥹 حالم خیلی بده 💔

واسه آرامش دلتون آیت الکرسی و حمد خوندم عزیزم.. 

حاجتت روا❤🦋

واسه آرامش دلتون آیت الکرسی و حمد خوندم عزیزم.. حاجتت روا❤🦋

همچنین عزیزم 🤲🏻🥹❤️

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍
2810