2777
2789
عنوان

به نطرتون واکنشم بد بود

96 بازدید | 15 پست

امشب فهمیدم فامیلامون و خانواده ام همه جمع شدن خونه ی داداشم  شب نشینی فقط به من نگفتن 

من و مامانم و داداشم تو یه ساختمونیم یهو دیدم صدا میاد رفتم راهپله دیدم دارن میرن مات و مبهوت موندم همینجوری گفتم شما همتون اینجایید به من نگفتین بعدم گفتم واقعا که رفتم بالا همه پوزخند زدن فقط تا خود الان داشتم گریه میکردم 

بعدش دختر خاله ام پیام داد ما هماهنگ نکرده بودیم شانسی جمع شدیم به پسرت گفتیم مامانت کو گفت خونست اون به تو نگفتنه گفتم همیییینننن؟! به بچه میگفتین به مامانت بگو بیاد یا یه پیام میدادید 

ما پشت بوممون میز صندلی چیدیم و کباب پز درست کردیم چقدر من ازشون پذیرایی کردم صد بار هر شب پله هارو بالا پایین میکردم وسایل میبردم هرجا رفتم کلی کمک کردم برعکس اونا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

هر چی بیشتر ضعف نشون بدی تو این مسائل بقیه  دست میندازنت

برات مهم نباشه اگر هم مهمه پیش بقیه نشون نده 

همونجایی که دیدیشون باید بی تفاوت سلام علیک میکردی میرفتی خونت 

الان هم دیگه پیشو نگیر و گله نکن پیش کسی وگرنه نقطعه ضعفتو بفهمن یه چالش دیگه درست کردی واسه خودت

صدای شوهرم دراومد اخرش هم بابت هزینه ها هم خستگی خودم مامانم هم بلده فقط پشتم حرف بزنه منو تخریب کنه

چرا انقدر برای بقیه حمالی میکنید که اخرشم اینجوری جوابتون رو بدن؟احترام برای کسیه که قدر بدونه

من بودم جمع رو بهم میزدم😂تو هم یه مهمونی ای دعای کمیلی تولدی چیزی بگیر دقیقا همونایی که بهت پوزخند ...

مشکل اینجاست غیر از اونا هیچکس رو ندارم دوست که اصلا ندارم همسایه ها هم در حد سلام و علیک خانواده ی شوهرم هم دورن هر سه چهار ماه یکبار با اونا دوره ی شام داریم 

2804
هر چی بیشتر ضعف نشون بدی تو این مسائل بقیه دست میندازنتبرات مهم نباشه اگر هم مهمه پیش بقیه نشون نده ...

امشب حس کردم تو دلشون گفتن حق با مامانشه حتما و فلانی یعنی من  گند اخلاقم 

ناراحتیم ازینه یکیشون هم منو یادش نیومده بگه اونم صدا کنیم از تک تکشون دلم گرفت الان یه شات میذارم خواستم دخترخالم بهشون بگه میدونم خودمو کوچیک کردم ولی واقعا بریدم 

چرا انقدر برای بقیه حمالی میکنید که اخرشم اینجوری جوابتون رو بدن؟احترام برای کسیه که قدر بدونه

چون کسی و نداشتم واسشون از جون و دل مایه میذاشتم امشبم فهمیدم اونا رو ندارم فقط موند شوهرم حس تنهایی منو کشت امشب 

چون کسی و نداشتم واسشون از جون و دل مایه میذاشتم امشبم فهمیدم اونا رو ندارم فقط موند شوهرم حس تنهایی ...

با محبت بیجا کردن قرار نیست کسی رو نگه داریم عزیزم.تو الان خانواده خودت رو داری شوهرت و پسرت تمام بقیه رو کشک فرض کن.

امشب حس کردم تو دلشون گفتن حق با مامانشه حتما و فلانی یعنی من گند اخلاقم ناراحتیم ازینه یکیشون هم م ...

هعی از منی که همه این راه ها و حمالی کردنا رو رفتم بپرس 

هیییییییچ کس غیر از خودت و شوهرت دلش واسه شما نمیسوزه 

درسته آدم نیاز داره به دوست و آشنا،اما نه به اندازه ای که آرامش خودتو شوهرتو نابود کنی 

منم قبلا ناراحت میشدم از بی معرفتی بعضیا ولی الان میگم بودن خوش نبودن خوش تر 

2805
مشکل اینجاست غیر از اونا هیچکس رو ندارم دوست که اصلا ندارم همسایه ها هم در حد سلام و علیک خانواده ی ...

خب جانم دوست پیدا میشه راحت باج میدی به اطرافیانت که پیشت بمونن؟من حمالی بقیه رو کنم که مبادا تنها بمونم شما سر یه کار ارایشگری ای چیزی برو استخر برو باشگاه برو راحت دوست پیدا میکنی جانم قشنگ باهاشون میری بیرون ولی نه اینکه برای اونا هم بخوای همین کارا رو بکنی هر چیزی به اندازش 

خب جانم دوست پیدا میشه راحت باج میدی به اطرافیانت که پیشت بمونن؟من حمالی بقیه رو کنم که مبادا تنها ب ...

نمیدونم قیافم نچسب و مغرور دیده میشه چیه قضیه هیچکس باهام دوست نمیشه تا اخر دبیرستان اینجوری نبودا کلی دوست داشتم دقیق از بعد دانشگاه یعنی سال نود میشه 13سال تنهام کلا حتی چند نفر از قدیما دیدم متوجه شدم نمیخوان با من دوست بشن میدونی انگار سمت هر کی میرم خودش یه رفیق فابریک داره و به من محل نمیذاره 

باورم نمیشه تنها دغدغه زندگیم نداشتن دوست باشه😂😂😂ملت با شوهر خسیس و دست بزن دار و خیانت کن و مادرشوهر و جاری در گیرن من بدبخت با نداشتن دوست 

2801