2777
2789
عنوان

کادو گوشی

1 بازدید | 11 پست

اگه کادویی مثه گوشی از یکی بگیرین که باهاش توی رابطه احساسی هم نرفتین یا به هر دلیلی نشده بعدا باهاش حساب میکنید؟یعنی عقل میگه م باهاش باید حساب کنید حالا هر چندم طرف هی نپذیره.حالا اگه بخاین حساب کنین ب قیمت همون زمانی ک خریده طرف حساب میکنید یا قیمت جدید؟

من تاحالا کادو گرون تر از دستبند نقره نگرفتم

نمیدونم باید چطوریدحساب کرد

الان احساس تفاوت طبقاتی بهم دست داد😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

ولی کی گفته باید پولشو بدی؟

کادو گرفته که تو پیشنهاد مثبت بهش بدی. حالا که جوابت منفی هست میتونه خود گوشی رو بگیره.

تو که ضامن ضرر اون نیستی

میخواست نخره

اصلا به روی خودت نیار. اگه هم دیدی داره حرف چرت و پرت میزنه گوشی رو ریست کارخونه کن. توی پلاستیک زباله بذار با اسنپ براش بفرست 😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من تاحالا کادو گرون تر از دستبند نقره نگرفتمنمیدونم باید چطوریدحساب کردالان احساس تفاوت طبقاتی بهم د ...

عزیزم هر گرم نقره قیمتش چقدره؟!

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
عزیزم هر گرم نقره قیمتش چقدره؟!

نمیدونم راستش

اما خب زیر آلات نقره جز قیمت وزتش، اجرت ساحت هم دارن

اما کلا آدم باید کادویی رو قبول کنه که بتونه جبرانش کنه. اگرنه میره زیر دین. من اون دستبند نقره رو که گرفتم روز تولد همون شخص براش یک تراول ماگ و یک ماگ حرارتی خریدم. 

یکبار دیگه ست کمربند و کیف مول چرم برند نوین چرم خریدم

یعنی خب جبران شد. اما اگه مثلا برام گوشی که حداقل ۶ ۷ میلیون هست میخرید، من چطوری میخواستم جبران کنم؟

برای همین از همون اولش قبول نمیکردم

2805