2777
2789

خودم وهمسرم عربم مخام بره مدرسه خنگ نباشه الان ی سال و ۷ماهشه هنوحرف نمزنه بعضی کلمه مگه ک ب عربی مگه چکارکنم 

من خوزستان بودم، خانواده ها همه تو خونه عربی حرف میزدن بچه دوستمون ۳-۴ ساله بود اصلا فارسی بلد نبود ولی تا کلاس اول دیگه کامل حرف میزد . حالا دیگه دقیقا از کی یاد میدادن به بچه ها نمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
به نظرم فعلا همون عربی رو باهاش حرف بزن ۳-۴ سالگی هم بذارش مهدکودک الآنم میتونی گاهی وقتا کارتون با ...

کارتون واهنگ فارسی مزارم کلا تلوزیون خونمون فارسی هس،عربی نیس انشالله بزرگترک شد مهدهم مبرشم مخام ی محله فارسی زبان ببرمش بخاطرهمین مخام امدگیشوداشته باشه

2804
من خودم اهوازم کاردرمان پسرم اینو گفت بعد تعریف کرد یه بچه ای اومده بوده پیشش کلاس ششم بوده فارسی بل ...

اره براهمین مخام یادش بدم خودت فارس هستی من گفتم خودم وهمسرم توخونه فارسی حرف بزنیم فک کنم اینجورناخوداگاه خودش هم یادمگره 

کارتون واهنگ فارسی مزارم کلا تلوزیون خونمون فارسی هس،عربی نیس انشالله بزرگترک شد مهدهم مبرشم مخام ی ...

خب پس نگران نباش همین کارتون فارسی که میذاری گوشش کاملا عادت می‌کنه و بعد یه مدت  حرف هم میزنه

2805

خوش به حالش

الکی الکی 2تا زبون یاد میگیره. 

نگران نباش. بزرگ که بشه و بشینه پای تلویزیون یا با دوستای فارس زبونش بازی کنه یاد میگیره. خودت و پدرشم گاهی فارسی حرف بزنین یاد میگیره. 

خودت چجوری یاد گرفتی وقتی بچه بودی؟ 

2801