2777
2789
عنوان

مادرا بیایین یکم از تجربهرهاتون بگبن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست

منم یکی بودم مثل تو واسه هرلحظه ودقیقه زندگیم برنامه داشتم ودارم واینکه شوهرم منو خیلی لوس کرده از اول مثل بچه اش نگهم داشته ولی با این وجود دوتا بچه دارم اوایل که نوزادن خب طبیعی هست چون نگه داری ازش وقت گیره ولی بزرگ ترکه بشن به طبع مشکلاتشون بیشتر میشه الان دخترم ۳/۵سالس به رابطه منو شوهرم حسادت میکنه درکل با هرکی بخوام حرف بزنم میگه فقط بامن صحبت کن کلا رو مخمه ولی خب میگذره نذاشتیم تا الان به روابط زناشویی مون لطمه بزنه ولی خیلی روی کیفیت زندگی زناشویی تاثیر داره یجورایی هفت خوان رستمه تا بچه ها بخوابن بخواییم دوتا چایی بخوریم یکم باهم حرفای عاشقانه بزنیم وموزیک دونفره گوش بدیم میشه نصف شب وهردو از خستگی زیاد خوابمون میبره ولی خب درکل محاسنات ومعایب خودشو داره

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟؟ممنونم خیلی پیامتون دلگرم کننده بود❤️

اره بخدا من ک کلا متنفر بودم از بچه داری و مادر شدن ..الان بچم ۹ ماهشه هی ب شوهرم‌میگم چقد وقتی این نبود زندگی بدی داشتیم بااینکه اصلا بحث هم نداشتیم باهم ..زندگی تکراری میشه دونفره بمونی مثل مجردی ک تکراری شد

منظورم از لوس بودن اینه که مثلا شب ۱۰ ساعت میخوابم و خیلیی بدم میاد یکی بیدارم کنه ولی بعد از بچه با ...

تو زندگیت هدفی داشتی که بخاطرش جنگیده باشی بدبختی کشیده باشی بعد بگی اره می ارزید ؟

بچه داری هم مثل همونه

مثلا کنکور یا یه موفقیت شغلی 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

خیلی سخته ولی شیرین بازیاش خستگیتو از تنت بیرون میکنه،من یه لحظه ام پشیمون نیستم و وقتی نگاش میکنم و ...

منم تنبلم😂👌

من شبا ۱۰ ساعت میخوابم تایم زیادی از هرروزمو پای گوشی میگذرونم درسای دانشگاهم درطول ترم حوصله نمیکنم بخونم نیزارم همه رو شب امتحان و...😬

ممنونم از نظرتون عزیزم❤️

ولی اخه یدونهم تنها میشه

من اگه بیارم حداقل دوتا میارم کلن خواهر زادم تک فرزنده نیبینم که همییییشه تنهایت و دلش میخواد بره خونه داداشم که چنتا لچه دارا که از تنهایی در بیاد. ولی خب من حتی از بدنیا اوردن یکیشم میترسم🥺 گیترسم نتونم از مسئولیتش بربیام و کلی ترس دیگه

باید آمادگیشو تو خودت حس کنی. بالاخره تو ذات هر زنی مادر شدن هست، خودت بعد از یه مدت دوس داری این حس ...

من بچه کوچیک میبینم ذوق میکنما

ولی اینکه احساس کنم با بچه نیتونم همه چیو مدیریت کنم نه احساس قدرت نه اصلن ندارم.

چقدر شما مثل منی، من هم دقیقا این خصوصیاتی که گفتی رو دارم. بعد از هفت سال دارم بچه دار میشم و هنوز ...

نه من بچه وسطم‌ همونی که کلن خودس بصورت دینه بزرگ شده😂 نه اقتدار بچه اخرو داشته و حساسیتای بچه اول

چقدر شما مثل منی، من هم دقیقا این خصوصیاتی که گفتی رو دارم. بعد از هفت سال دارم بچه دار میشم و هنوز ...

عزیزم ایشالا بپه تو باعشق توی بغلت بگیری و بیای اینما ریپلای کنی و بعم بگی خیلی حست خوبه و منم الکی نگرانم❤️

من بچه کوچیک میبینم ذوق میکنما ولی اینکه احساس کنم با بچه نیتونم همه چیو مدیریت کنم نه احساس قدرت نه ...

خب این هندل کردن و به قول شما مدیریت کردن اوضاع کم کم درست میشه. معلومه که اولش که بچه بیاد نمیتونین همه کار باهم انجام بدین. یواش یواش میتونی به اوضاع مسلط بشی و خیلی چیزا رو یاد میگیری با گذر زمان

من بچه اولم که دنیا اومد تا۳هفته خونه مامانم بودم بعد که رفتم خونه خودم انقدر وحشت داشتم که با بچه کوچیک تنها بمونم همش گریه میکردم. بیخوابی داشتم زیاد ولی بدنم عادت کرد و به خیلی از کارای بچه مسلط شدم و یاد گرفتم. 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من خودم بچه آخرم، حس میکنم اصلا مسئولیت پذیری یاد نگرفتم. تمییز و مرتب هم نیستم.

حالا من شدیدا احساس میکنم اعتماد بنفس ندارم یجورایی انگار خودمو ۱۰۰ درصد قبول ندارم شاید بخاطر همینه که حس میکنم با اومدن بچه قراره تنها بشم و قدرتشو ندارم و از پسش برنمیام. 

2810