2777
2789
عنوان

نامزدم فالو کرد کسیو ک نخواستم

421 بازدید | 60 پست

دوستان شاید واسه بعضی شما مسخرهس ولی من دارم اذیت میشم نامزدم اجازه نمیده اینستا نصب کنم کلا

الان نصب کردم دیدم همون دختر خالشو ک  چندین بارباهاش دعوا کردم انفالو کنه دوباره فالو کردبعد یکی دوماه بنظرتون دلیلش چیه خب من کلا خیلی حساسم میدونه ولی دلیل کارشو نمیفهمم بنظرتون چراهمچین کاری میکنه با اینک دعوامون شد سر همین موضوع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر دوتون نیاز ب تراپی دارین اگه ازدواج نکردین بیشتر مشاوره بگیرین چه ایشون ک برای نصب ی اپ برای شما اجازه صادر میکنه چه شما ک در مورد فالو یا آنفالوی ایشون تصمیم میگیری 

2803

حساس نشو 

اونم حساس نکن فکر کنه چه خبره

خودت دورا دور حواست باشه فقط اما سر اینطور چیزا بحث و دعوا نکن سردی میاره دوری میاره  زیاد گیر نده مردا از این مساله فراری هستن 

♻️کارما♻️
2804
2805
حساس نشو اونم حساس نکن فکر کنه چه خبرهخودت دورا دور حواست باشه فقط اما سر اینطور چیزا بحث و دعوا نکن ...

اخه چند بار توب باهاش صحبت کردم بقیه رو ک فالو کرده همه مردن چرا باید اون فالو کنه 

هر دوتون نیاز ب تراپی دارین اگه ازدواج نکردین بیشتر مشاوره بگیرین چه ایشون ک برای نصب ی اپ برای شما ...

من اصلا مشکل ندارم واسه نصبش ک بخوام بگم حتما نصب کنم ولی وقتی دوسم داره و میدونه رو این موضوع حساسم این کاراش چیه

اعصابم خورده از اینک دعوا کردم باش فالو نکنه و کرده

حق داری عزیزم یعنی چی واقعا  اولا که اینستا بزار رو‌گوشیت بگو‌همینه که هست من میخوام داشته باشم دوما برو اینستاش ببین چه خبره با گوشی خودش یا حالا بگو من اینستاتو باید داشته باشم مال اونم بزار رو گوشیت بعدشم به نظرم خیلی حساس نشو سر فالو کردن فامیل و ایناش حالا غریبه بود یه چیزی ولی حساسیت الکی نشون نده روی این چیزا بیشتر حساس میشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2801