2777
2789
عنوان

سلام مامانا به دادم برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 31 پست

[QUOTE=358672446]بله  معمولا دکتر وقتی ببینه بچه تب بالا داره  به مادر میگه دارو راحت میخوره؟؟؟ میخواد

خیلی لجباز شده اصلا قاشق و قطره چکون و هر چی جلو میبرم پس میزنه زوری ام میریزم تف میکنه 

تو خواب میتونم انتی بیوتیکش و بدم؟

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان آخرین بار چه تب بری دادی؟هم استا هم پروفن؟هم زمان هم میتونی استفاده کنی مثلا شیاف استا بزن شربت ...

همین الان شیاف استا زدم  دست و پاش یخ شد نوک دماغ یخ پیشونیش هنوز داغ ببدار نمیشه پروفن بدم گریه میکنه تو خواب نمیشه بدم؟

خدایا شکرت
تب وقتی میخواد بدن رو رها کنه سر و پیشونی بچه عرق می‌کنه خودش شما کارایی که برای کنترل تب مفید هست ا ...

روش و میکشم تب میکنه بیشتر 

یه نازک کشیدم روش 

ممنونم گلم راهکار داری تو خواب بدم؟

من برم کشاله ران و خنک کنم سرش خنک میشه؟

خدایا شکرت
همین الان شیاف استا زدم دست و پاش یخ شد نوک دماغ یخ پیشونیش هنوز داغ ببدار نمیشه پروفن بدم گریه میک ...

وقتی دستوپا سرد میشه یعنی تب بالاست 

اگرمعدش خالیه باآبمیوه بهش پروفن بده کف پاهاشم چرب کن ماساژ بده خون به جریان بیفته

وقتی دستوپا سرد میشه یعنی تب بالاست اگرمعدش خالیه باآبمیوه بهش پروفن بده کف پاهاشم چرب کن ماساژ بده ...

با چی ماساژ بدم ؟خدا الهی خیرت بده 

روغن زیتون خوبه؟عزیز دستمال نخی خیس کردم گذاشتم لای کشاله ران اونجا که ران به تنه متصل میشه چقدر بمونه تنو تنو بزارم بردارم؟

خدایا شکرت
با چی ماساژ بدم ؟خدا الهی خیرت بده روغن زیتون خوبه؟عزیز دستمال نخی خیس کردم گذاشتم لای کشاله ران اون ...

روغن زیتون خوبه 

دستمالو نزاربمونه هی خیس کن بکش بدنش زیربغل وشکم سریع تب میادپایین 

حتما پروفن بده 

دعای نور حضرت زهرام براش بخون

روش و میکشم تب میکنه بیشتر یه نازک کشیدم روش ممنونم گلم راهکار داری تو خواب بدم؟من برم کشاله ران و خ ...

با قطره چکان باید آروم بزاری تو دهنش 

کشاله ران رو اگر دست بزنید متوجه داغی میشید 

باعث پایین اومدن تب میشه کلا

خب آب میوه که گفتید میخوره

یک ذره چیزی قاطی کنم متوجه میشه لب نمیزنه 

عزیزم دیشب بردیم بیمارستان تا پنج صبح رسیدیم خونه شیاف دیکلوفناک داد با پروفن انتی بیوتیکی که دکتر قبلی داده بود عوض کرد یکی دیگه داد 

خدایا شکرت
2810