2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از ۷ ماهگیم‌تا دو ماه بعد زایمان نداشتیم شوهرم هیچ وقت اعتراض نکرد ،خودم حواسم بهش بود نمیزاشتم فشار ...

اخه همسر من فقط با دخول راضی میشه

ازکارای دیگه لذت نمیبره تا اون حد

هر بژی کورد
سزارین یا طبیعی

زایمان نداشتم تاحالا ،،ولی خواهرام هردو بعد ده روز رابطه داشتن ،یکی سز یکی طبیعی 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

6ماه طول کشید

از من تا ۲ ماه طول کشید خونریزیم 

سزارین بودم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

مردی که زنش و شرایطش رو درک کنه اصلا غر نمیزنه.چهل روز که چیزی نیست بعضیها کل نه ماه رو ممنوع هستند.منم دکترم گفت فعلا نداشته باش شوهرم گفت عیب نداره این دوره هم تموم میشه انگار که مجردیه.ولی با هم خوب باشن اونش مشکل نیست

حالا یه مدت تحمل کنن ازشون چیزی کم میشه؟

آلت متحرک که نیستن خب اونا هم دارن پدر میشن باید همه سختیا رو باهم تحمل کنیم 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

استارتر تو که بچه داشتی با وجود شوهرت دیگه چرا بچه دار شدی غذا که نمیخوره بهانه هم میگیره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اخه همسر من فقط با دخول راضی میشهازکارای دیگه لذت نمیبره تا اون حد

نه همسر من مشکلی نداره‌با روش های دیگه،سزارینم بودم ولی بدنم آمادگی نداشت میترسیدم تا دوماه بعد زایمان ،

ماه ۷ بارداری هم بودم همسرم خودش گفت من دیگه میترسم بچه چیزیش بشه و فلان دیگه نزدیک نشد