2777
2789

بازم من دراما تولید کردم😐خب من هیچ وقت تابحال نرفتم دندون بزشکی(البته اگه شیش سالگیمو که یدونه دندون کشیدم و یادم نمیادو فاکتور بگیریم) 

خلاصه هیچوقت حس خاصی نسبت بهش نداشتم و خیلی عادی بودم. ولی چرخ گردون چرخید و منو وادار کرد برم این تونل وحشت😐😐😐من دوماهه دندون درد دارم و بار اول ی راست رفتم مطب دندون پزشکی و از همون جا ی راست اومدم بیرون و گفتم اصلانم دندونم درد نمیکنه خوشم نمیاد ملت دستشونو بکنن تو دهنم(ولی خب مشکل من این بود که بدجور گرخیده بودم) 🤗🤗

خلاصه دیروز که از شدت درد زار زار اشک میریختم و بازم مقاوت میکردم مامانم گفت یا میری دندون پزشکی یا خودم دست به کار میشم(واقعانم میخواست با خلال دندون اولین جراحی دندونشو انجام بده😐) 

خلاصه منم بیشتر گرخیدم و گفتم باشه میرم🥺🥺

سرتونو درد نیارم امروز به زور رفتم مطب و با دستانی لرزان رفتم نوبت گرفتم و بدون مامانم احساس اوارگی میکردم. 

دکترم عکس گرفت و گفت چند دیقه دیگه میام برای عصب کشی. من اینجوری بودم که(اقای دکتر مگهه الان عکس نگرفتید نباید برم هفته بعد بیام تا جوابشو ببینید اونم گفت مگه ام ار ای دادی یدونه عصب کشیه دیگه🥲منم میخواستم بگم حالا ی دوری میزنم و برمیگردم که مامانم پیام داد چی شد و چیکار کردی) 

خلاصه رفتم و نشستم روی اون تخت شکنجه و حالم خراب بود و دست و پام میلرزید... 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بامزه و باحال تعریف می‌کنی😁😂

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

سرتونو درد نیارم. منتظر بودم ی پماد گوگولی صورتی بماله رو دندونم و بی حس بشه😐😐😐ولی اون شمشیر اهنین وحشتناکو با بی رحمی تمام در قلب لثه من فرو برد و ضربه مهلکی به من زد😭 بازم رفت ی دوری بزنه تا اون زهر اثرشو بذاره😐😐

وای انگار میخواست ساختمون بسازه ی چیزی میکوبید رو دندون فلک زده من، بعدشم تراشیدش و بوی موی سوخته اومد. من چیزی نمیدیدم چون چشامو محکم بسته بودم. به هر کار با اون خمیر چندش پانسمانش کرد و گفت هفته بعد بیام برای ادامه شکنجه😐

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
تهش دکتر رژلبتو به روش خودش پاک نکرد ؟

نه ولی لکه ننگین اون دندون ریغو رو از زندگی من پاک کرد

خب؟

من که تصمیم ندارم برم. ولی مامانم خیلی احساس پیروزی میکنه و از الان افکار ترسناکی واسه هفته بعد داره. 

میخوام خودمو به مردن بزنم و دیگه پامو اونجا نذارم😐

پارت بعدی ایشالله هفته بعد

عصب کشی خیلی درد داره اگه دکتر وارد نباشه

والا همه از یارو تعریف میکردن ولی من هیچوقت نمیدونستن انقدر فحشای بد بد بلدم. 

من که تصمیم ندارم برم. ولی مامانم خیلی احساس پیروزی میکنه و از الان افکار ترسناکی واسه هفته بعد داره ...

نه جلسه بعدیش خیلی راحته فقط با مواد پر میکنه تو هیچی نمیفهمی چون دیگه عصب نداره دندونت،امپول بی حسی هم نمیزنن .نترس برو

نه جلسه بعدیش خیلی راحته فقط با مواد پر میکنه تو هیچی نمیفهمی چون دیگه عصب نداره دندونت،امپول بی حسی ...

من اخر نفهمیدم بلخره عصبو میکُشن یا میکِشن.(اصلا چه ربطی داشت😂) 

وای خیلی بد بود فکر کنم قراره کابوسشو ببینم

ولی من میدونم مامانم منو مجبور میکنه برم

تازه دکتر گفت دندون عقبیم خرابه و باید پر بشه

خدا برسه به دادم😐