2777
2789
عنوان

از دست شوهرم چیکار کنم

104 بازدید | 8 پست

از بس که بچه ننه اس چندروزه حوصله هیچکیو ندارم قرار بود ننش بیاد خونمون داشتم با مامانم حرف میزدم که حوصله مادرشوهرم رو ندارم کاشکی نیاد شوهرم حرفامونو دیده بود 

بهش میگم خب اون رور واقعا حوصله نداشتم دلم نمیخاست ببینم کسیو گفت دیگه از من توقع نداشته باش مثل قبل باشم گفت بهم بخاطر مامانم دوست دارم گفتم نمیخام دوسم نداشته باش اصلا بعد پاشدم رفتم اتاق ک پشت سرم گفت خوش اومدی 

الانم قهریم باهم حرف میزنیم ولی قهریم

من با مامانش کاری ندارما خداوکیلی مادرشوهرمم در کل آدم خوبه زیاد اذیت نمیکنه اما شوهرم وقتی همش بهم میگه مامانم مامانم میکنه باعث شده من از مامانش متنفر بشم

حالا نمیدونم همینجوری قهر بمونم منتظر باشم اون بیاد یا چ حرفی بزنم

یا معذرت خواهی کنم نمیدونم چیکار کنم

ولی دلم خیلی شکسته ازش دیگه نمیخام حتی دوسم داشته باشه

نمیدونم چیکار کنم‌ ب نظر شما

باسلام.بنظرم خودتون بهتر همو میشناسید که از چه راهی وارد بشید ولی چیزی رو که خوب میدونم اینه نگذارید قهرتون طولانی بشه.به هر نحوی شده خودتون پیش قدم بشید و دل همسرتون رو شاد کنید

باسلام.بنظرم خودتون بهتر همو میشناسید که از چه راهی وارد بشید ولی چیزی رو که خوب میدونم اینه نگذارید ...

اونطور که من میشناسمش فقط باید تظاهر کنم به اینکه مادرش رو دوست دارم

تا همسرم با من خوب باشه

من اینو نمیخام

میخام بخاطر خودم دوسم داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اونطور که من میشناسمش فقط باید تظاهر کنم به اینکه مادرش رو دوست دارمتا همسرم با من خوب باشهمن اینو ن ...

مطمئن باش بخاطر خودتون هم دوستتون داره .فکر نکنید چون با مادرشون مخالف بودید دیگه دوستتون نداره و ... این یک ری اکشن طبیعیه بنظرم که ازتون دلخور بشه ولی مطمئن باشید دوستتون داره.

مطمئن باش بخاطر خودتون هم دوستتون داره .فکر نکنید چون با مادرشون مخالف بودید دیگه دوستتون نداره و .. ...

دلم میخاد فردا ازش معذرت خواهی بکنم اما خب حرفی ک بهم زد هیچوقت فراموش نمیکنم میخام بعدش قهر باقی بمونم تا اونم بفهمه ک خیلی دلم شکسته ازش

دلم میخاد فردا ازش معذرت خواهی بکنم اما خب حرفی ک بهم زد هیچوقت فراموش نمیکنم میخام بعدش قهر باقی بم ...

بنظرم به جای اینکه بخواین با قهر کردن منظورتون رو بفهمونید با صحبت کردن این کارو انجام بدین خیلی بهتره.بهتره با صراحت و با سخن گفتن این مسائل رو حل کنید.به قول یه بزرگی میگفت هیچ مشکلی در دنیا نیست که با گفت و گو حل نشود.

بنظرم به جای اینکه بخواین با قهر کردن منظورتون رو بفهمونید با صحبت کردن این کارو انجام بدین خیلی بهت ...

سعی خودمو میکنم اما چون خیلی ناراحتم بغض هیچوقت نمیزاره حرفتمو بزنم همیشه سکوت مبکنم و این باعث میشه کلی سوتفاهم پیش بیاد

سعی خودمو میکنم اما چون خیلی ناراحتم بغض هیچوقت نمیزاره حرفتمو بزنم همیشه سکوت مبکنم و این باعث میشه ...

دقیقا.وقتی با حرف زدن میشه منظورتون رو برسونید پس قهر کردن گزینه ی خوبی نیست.