2777
2789
عنوان

پسره بهم گف ویدیو مسیج بفرست

127 بازدید | 14 پست

با ی پسره مجازی اشنا شدم تو گروه ایلتس از اول ک واسه شغلش خیلی خودشیفته بازی در اورد 

بعد بحث ما در مورد مهاجرت بود کاملا رسمی حرف میزدیم یکی دوتا ویس دادم برگشت میگ صدات چقدر قشنگه😐 بعد دیدم همشهری ایم این یهو گف اره عکس بده تو خیابون دیدمت بشناسمت😶

گفتم با خودم خب منطقه بخواد بدونه طرف حسابش کیه داره حرف میزنه ایدی خط دیگم دادم تو تل 

رفت پروفم دید 

میگ اره شبیه سوپر مدلایی چقدر خوشگلییی و...... من برگام ریخت 😐 یا میگف بیا بریم کافه تجربیات زبانمون شیر کنیم 😐بعد گف اره ویدیو مسیج بده من باورم نمیشه این تو باشی😐 گفتم بروبابا گف بخدا قصد بدی ندارم از ی گوشه هم چشمت بده ک مطمئن بشم خودتیباورم نمیشه این تویی😐

برگام از این ریخت ک خیلی ادم حیابی میخورد باشه فازش چیه؟؟؟ 😐

زر میزنه شبیه مدلا نیستم متوسطم😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواد مختو بزنه 

چرت و پرت میگه جلب توجه کنه 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میخواد مختو بزنه چرت و پرت میگه جلب توجه کنه

خب جتیگاهش انقدری خوب هست ک نخواد دنبال دختر بیفته😐

یعنی دخترا خیلیا اوکی میشن واسه شغلش باهاش 

قیافش معمولیه ولی

خب جتیگاهش انقدری خوب هست ک نخواد دنبال دختر بیفته😐یعنی دخترا خیلیا اوکی میشن واسه شغلش باهاش قیافش ...

ربطی نداره ادم هول زیاده 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میخواد صمیمی تر بشه دیگه از واییی چقدر صدات قشنگه عزیزم زنگ بزن ببینم شروع میشه تا،عکس و ویدیو و مسی ...

میگ این اکانتت فلانه میگم اره اکانت دیگم خرابه مشکل داره با اینم بیشتر 

مسگ اره دیدمت برات درست میکنم 

میگم شهر این بزرگی کی  کیو نیبینه اخه اتفاقی 

نیگ یعنی دعوتت کنم بیرون نمیای😑

ببین از این برگام ریخته یارو خیلی جایگاه اجتماییش خوبه نیاز نیس این ادا هارو در بیاره خیلی نفوذ داره روابط اجتمایی عالی خب  عجیبه تو رابزه نیس و اینکه از این حجم از هول بودنش داره بدم نیاد معذبم

مواظب باش شگرد جدیده خب نمیاد بهت بگه ک زشتی تا سواستعادشو کنه

جوابش دادم بابا گف ویدیو بفرس گفتم دیگ چی ؟ چیز دیگ نمیخوای؟؟ 

گف از هم چشمت بفرس از رنگش میفهمم خودتی نمیخاد از از سر تا پا بفرستی ک😐

همون اواش داده کم کم شروع میکنه

خب مگ من اسکلم عکس نود بدم بهش😐حالا اون احمق بگ من جا مغز تو کلم دمپایی نیس ک

از رو تتو دستم ک رو پرفمم هس عکس دیدم بعدم گفتم فقط میدم ک فک نکنی دروغ گفتم دیگ پیام نده حس مثبتی نمیگیرم از حرفات 

بعد گف خب بیا بریم بیرون ی ی ساعتی چند بار پیام داده سین نزدم

2810