2777
2789

طرف اومده توی تاپیک پاچه منو گرفته ول کن هم نیست انقدر پر رو هم هستش هرچیزی دلش میخواد میگه الان عکس پستاش که روی من ریپلای زده میگم بگید کدوم مقصره؟😏

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خـــــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خـــــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب چهنم

یه مدت با لباس پسرونه میرفتم یه جاهایی که پسرا کلی کار خلاف میکردن من با چندتا ازون پسرای صیکس پک دار رفیق شده بودم و کلی مواد ازشون کش رفته بودم و فروخته بودم و پول خوبی ب جیب زده بودم نگم برات.یکی از پسرای جذاب اونجا که تازگیا روش کراش زده بودم فهمید من دختره م واس اینکه حالموبگیره هی میخاسم برم نمیزاشت.خودشم داشت بارفیکس میزد خیلی عرق کرده بود اومد سمتم گف خیلی دوس داری پسر باشی؟ گفتم توروسننه نه..گف پس دزدی میکنی؟ لبمو کج کردمو اداشو دراوردم و خندیدم...منوبرد توی یه جایی پر از وسیله ورزشی هنوز داشتم‌می خندیدم .که یهویه کشیده اومد تو صورتم گف پیرهنتو درآر دزد کوچولو..اصلا هنک کرده بودم گفتم بابامن غلط کردم توروخدابزاربرم  ...توصورتم‌ نگاه نمیکرد به پیرهنم اشاره کردکه یعنی درآر درآر...گریه م گرفته بود با همون لحن خسته گفتم چراکص میگی خب...یهو یکی دیگه محکم تر خوابوند توگوشم...کل هیکلم تکون خورد افتادم رو میز پشت سرم اصلا باور نمیشد کسی که روز قبلش کلی بامن خندیده بودالان داشت اینجوری منو میزد..پسره رسما اومد جلو...منو از یقه گرفت بلندکرد گف درآر...من خیلی لاغرم اصلا سینه مینه نداشتم یه برجستگی خیلی نامحسوس بود واس همین یارو میخاس مطمعن بشه ک من واقعا چی ام...البته تا اون لحظه که دراوردم چنین فکری راجبش میکردم ولی واقعا نمی دونستم قراره چیکارکنه...خلاصه دراوردم و یه حس بدی داشتم با یه شلوار فسفری شش جیبه بدون پیرعن جلوش وایساده بودم گف دراز بکش و منو هل داد روی تخت باریک دراز نشست که پشت سرم بود و رفت دوتا دمبل سه کیلویی اورد داد دستم گف تامیتونی دساتوکش بده و ببر عقب سرت..منم که خیلی ترسیده بودم دونه دونه کارایی که میگفت رو کردم ب این امید که بعدش ولم کنه...خلاصه دساموبردم عقب سرم جوری که سینه م عین پسراصاف شدگف الان بچه هامیان اینجا.اگه نفهمیدن تو دختری که هیچ ولی اگه فهمیدن تورو می کشم.  [ادامه شو نمیگم لجتون درآد]
2803
2804

من هر جا دیدم طرف مقابل داره پررو بازی در میاره یا توهین میکنه فک میکنم اصلا ندیدم

چون انقد پاچه دریده‌ان هر چی میگی بدترشو میگن.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
2805

ببینید دوستان قضیه اون یوتیوبرا رو که میدونید مگه نه؟

زنه اومده ی داستان خیالی از خودشون در کرده یکی اومد نوشت بازم یوتیوبری یکی اومد گفت لطفا یکی توضیح بده قضیه یوتیوبر چیه منم براش توضیح دادم یکی اومد رو پست من ریپلای زد هی گفت گفت اینقدر عصبانی ام میتونم عکس بزارم عکس بزارم تعلیق نمیشم؟

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خـــــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خـــــدا ️🪐🌱🪐

2801