2777
2789
جای تاسف داره. برای هرکس به اندازه وسعش تکلیف هست. هرکس باهم خودش باید ترویج دین و شرع و اخلاق کنه و ...

آره واقعا جای تأسف داره 

من اصلا به حجاب و ترویج دین کاری ندارم 

بحث ما در مورد ماهواره بود 

از این به بعد لطفا گوشی ها رو جمع کنید از هیچ فضای مجازی هم استفاده نکنید چون پره از بوس و بغل 

بیرون هم رفتین چشماتونو ببندید لطفا 

من دارم میگم تو ماهواره ما فقط ایرانی نگاه میکنیم شما میگید ترویج فساد و نهی و منکر ،الان شما هیچ فیلمی نگاه نمیکنید ؟؟ 

احتمالا شما تلویزیون نگاه میکنید ک هر شبکه میزنیم یه شیخی داره برای خودش سخنرانی می‌کنه 

یا سریال های قرن بوق رو نشون میده 

قیژ قیژ 🐍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میگه برای بچه های ۱۳ الی ۱۸ ساله خوب نیست 😂انگار عهد قاجاره آخه الان بچه های ۱۳ و ۱۸ ساله بنظرت ...

بچه ۱۳ تا ۱۸ ساله مگه اوسکوله منتظر... تو ماهواره باشه میره تو گوشی  😂 

خب اینا همون عادی سازی فساد و دریچه فضای های بدتر هستن که حجب و حیا رو از بین می‌بره.محرک هستن. اعضا ...

نه اتفاقا ب نظرمن مشکلشون فقط با اخبار اونوره وگرنه فیلماش بدتر از اینستا ک نیس

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ماهواره رو جمع کنن گدشی رو چکار کنن؟

در مورد گوشی خدا رو شکر سایت های کشور طوری هست که بصورت کلی موارد ضداخلاقی هوشمند کنترل میشه و در سرچ محدود میشه.

من موافق اینستا و فیلت،رشکن رو گوشی نیستم و خودم معمولا اینارو ندارم. ببینید من نمیگم از جامعه دور باش. اتفاقا خودم کارشناس بخش it شرکت هستم خداروشکر، اجتماعی هستم و شوخ طبع اما تا حد ممکن موارد تسهیل کننده فساد رو سعی میکنم در دسترس قرار ندم. دین حتی میگه دل و نگاه رو کنترل کن. سخت هست اما الله داره می بینه و این روایت بخش و شیرینه

الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. پاک باش و خدمتگزار برای الله

چطور من که از ۵ سالگی تا الان که دیگه ۲۰ سالو رد کردم ماهواره دیدم خراب به دره های عمیق فساد سقوط نک ...

ببخشید، خراب صرفا اهل مراوده منظورم نبود. کمی خط کش رو بالاتر بزارین لطفا.... از همون سلب توفیق ها شروع میشه تا سقوط. مثلا شخص نسبت به نماز و خوندن دعا دیگه حسی تداره، نگاه به نامحرم و صحبت غیرضرور با نامحرم رو عادی میبینه و اصلا به گناه فکر نمیکنه حتی گاهی ارتباط فیزیکی در حد لمس دست و .... نامحرم رو هم داره ، مشروب و ... براش عادیه و خیلی موارد دیگه که هز کدوم در قیامت حسرت ناک هست ....

آره واقعا جای تأسف داره من اصلا به حجاب و ترویج دین کاری ندارم بحث ما در مورد ماهواره بود از این به ...

بسترهای سالم‌تری هست شما اینستا رو مقایسه کن با روبیکا یا همین ایتای خودش کلی کار ارتباط اجتماعی رو تسهیل میکنه.

متاسفانه در جواب ما برخی انقدر سخت گیرانه جواب میدن که بقیه رو ناامید کنن من کی گفتم گوشی رو جمع کن و .... من تو مترو موارد مصادیق عساد می بزنم تما باید چشم ودل رو کنترل کرد. اینستا و فیلت رشکن رو گوشیم نمیزارم بمونه .... اجتماعی و شوخ طبع و از کارشناسان باتجربه بخش it محل کار هستم خدا روشکر.

اما در کل باید مراقب لکه های لجن در پاکی های زندگیتون باشیم. اگر اون کانال های ایرانی اهل مراعات هستن که هیچ ولی در غیر اینصورت مشکل دارن و باید محدود شن. برخی سریال هایی که بیرون میفروشن بصورت دی وی دی اورجینال هم محتوای مناسبی ندارن با اینکه ایرانی هستن.

در کل نباید خودمونو گول بزنیم ماچ و بوسه و عشق بازی (حتی در همین حد) در منزل جلو چشم همه نباید قرار بگیره اینا واس جاهای خصوصی خونس و برای محارم. حتی پخشش از طریق TV موجب عادی سازی موارد ضد اخلاق هست

آره فرشتها لفت میدن میرن آمریکا و اروپا تو وفور نعمت و برکت 😂😂

اینجا هم وفور نعمت داریم من از وضع زندکی شما باخبر نیستم ولی ....

اونجا برخی رفتارهای ضددینی داریم که در مرتب بالاتر میان مثلا میگن پو،رن صنعت و قانونی هست. عاقلی حاضره در چنین صنعت مهیج و لذت بخش و پر از نعمت غرق باشه؟؟؟؟؟؟

نه اتفاقا ب نظرمن مشکلشون فقط با اخبار اونوره وگرنه فیلماش بدتر از اینستا ک نیس

بد رو با بد قیاس میکنی که یکیرو خوب جلوه بدی؟

اینستا هم کثافت کاریش زیاده. من اجتماعی هستم و شوخ طبع کارشناس بخش it شرکت هستم و محل کارم مثل همینجا مختلط هست ..... اینستا و فیلت،رشکن رو گوشیم نگه نمیدارم 

اینجا هم وفور نعمت داریم من از وضع زندکی شما باخبر نیستم ولی ....اونجا برخی رفتارهای ضددینی داریم که ...

عزیزم اونا اشکار انجام میدن اینجا پنهان 

چه ربطی داشت 

اره وفور نعمت داریم بی ارزش ترین پول دنیا رسما فقیر ترین کشور  رو داریم خیلی باحالی😂😂 

بد رو با بد قیاس میکنی که یکیرو خوب جلوه بدی؟اینستا هم کثافت کاریش زیاده. من اجتماعی هستم و شوخ طبع ...

بستگی داره چه چیزو تو اینستا نگاه کنی تا درمورد اون تو اکسپلورت زیاد دیده شده ماکه چندین ساله داریم هیچ کثافت کاری ندیدیم والا توش هررر چیزی استفاده صحیح هم داره همه چیزایی ک در دسترسه بد نیست آدم اگه کرم داشته باشه اصلا هیچ برنامه ای فقط با همین اس ام اس  دادن هم می‌تونه کثافت کاری کنه 

عزیزم اونا اشکار انجام میدن اینجا پنهان چه ربطی داشت اره وفور نعمت داریم بی ارزش ترین پول دنیا رسما ...

کلی سال در تحریم هستیم. ب خی در بیرون برخی در داخل خیانت میکنن، با اینحال از خیلی ها جلوتریم.

ضمنا کار زشت مخفی دست خود آدمهاست، کشور زور نکرده که برو مخفیانه فلان کن .... اونطرف هم مخفی هست هم آشکار.

خیلی ها هم هستن مخفیانه نماز شب میخونن در دل تاریکی شب، مخفیانه خمس میدن، مخفیانه و بدون ریا برهی رو تحت پوشش قرار میدن حالا با هر مبلغی و ....