2777
2789

۲۸ سالم 

همه میگن داری از اوج خوشگلیت میگذره 

ولی خودم فکر میکنم تازه تو‌اوج انرژی ‌خوشگلی ام 🫰

واقعا چرا بعضیا فکر میکنن بالای ۳۰ دیگه خوشگل نیستی ؟؟؟نظرتون؟؟

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید

خیلی ذهنیت بدیه ب آدم استرس میده🥲

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم این میتونه کاملا ژنتیکی و وابسته ب سبک‌زندگیت باشه و خیلی بالا رفتن سنت نمیتونه شکنندت کنه

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
به نظرم این میتونه کاملا ژنتیکی و وابسته ب سبک‌زندگیت باشه و خیلی بالا رفتن سنت نمیتونه شکنندت کنه

همه میگن روز به روز بهتر میشم 

از دست دادنت به قیمت پیدا کردن خودم تموم شد❤️راستش بخوای می ارزید
همه میگن روز به روز بهتر میشم

خداروشکر خوشحالم برات🥹 همیشه سالم و خوشگل باشی 🫂❤️

18 تا 25 سالگیم اوج خوشگلیم بود، حتی خودمم کیف میکردم از دیدن جذابیت و اجزای متناسب و فرم صورتم، بعد کم کم دیگه هیشکی نمیگف چه خوشگلی، حتی بعضی ها میگفتن معمولی هستی، زندگی سختی داشتم، غصه و فکر خیال فراوان داشتم، از یه تایمی بسیار لاغر شدم و فرم صورتم ب هم خورد، دندونای عقبم خراب بود کشیدم، صورتم چال دیده می‌شد، الان که چاق شدم، تقریبا فرم صورتم برگشته اما چه فایده که، خط لبخند عمیق، خط اخم عمیق، گودی زیر چشم، دیگه ام زیبایی سابقم رو هیچوقت حس نکردم،