در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرم این میتونه کاملا ژنتیکی و وابسته ب سبکزندگیت باشه و خیلی بالا رفتن سنت نمیتونه شکنندت کنه
در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...
خداروشکر خوشحالم برات🥹 همیشه سالم و خوشگل باشی 🫂❤️
18 تا 25 سالگیم اوج خوشگلیم بود، حتی خودمم کیف میکردم از دیدن جذابیت و اجزای متناسب و فرم صورتم، بعد کم کم دیگه هیشکی نمیگف چه خوشگلی، حتی بعضی ها میگفتن معمولی هستی، زندگی سختی داشتم، غصه و فکر خیال فراوان داشتم، از یه تایمی بسیار لاغر شدم و فرم صورتم ب هم خورد، دندونای عقبم خراب بود کشیدم، صورتم چال دیده میشد، الان که چاق شدم، تقریبا فرم صورتم برگشته اما چه فایده که، خط لبخند عمیق، خط اخم عمیق، گودی زیر چشم، دیگه ام زیبایی سابقم رو هیچوقت حس نکردم،