2777
2789
عنوان

رحمم خالیه یا نه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 119 پست
دوستان تو پریودی نمیشه باردار شد محاله محااال این چرتا پرتا اینستارو باور نکنید خونریزی طبیعی پریود ...

توروخدا یعنی من باردار نیستم!؟😢

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه ببینم!؟💔😢یعنی باردار نیستم!؟

چیو ؟شکممو؟؟😂

من اقدام بودم و از شکم داشتن متنفر بودم بچه های سایتم گفتن پایین آوردن وزن باعث میشه تنبلی تخمدان راحت تر درمان بشه

واسه همین قند حذف کردم و رژیم گرفتم الان شکمم چیزی ازش نمونده گلم

تو هم سعی کن درمانش کنی گلم بعدا واسه بچه دار شدن سختت نشه

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔
چیو ؟شکممو؟؟😂من اقدام بودم و از شکم داشتن متنفر بودم بچه های سایتم گفتن پایین آوردن وزن باعث میشه ت ...

همین کارو میکنم😢

باردار نیستم یعنی!؟

توروخدا یعنی من باردار نیستم!؟😢

ببین من تاپیک قبلیتم خوندم 

اینایی که میگن ما تا ۹ ماهگی پریود میشدیم دروغ میگن یا نمیدونن خون پریود چیه وقتی پریود میشی با همون خونریزی طبیعی و سنگین تخمک از رحم جدا شده کدوم بچه چجوری اخهههه اگرم تو حاملگی اون خون سنگین ازت بیاد قطعا بچه سقط شده تروخدا هرچی میشنوی باور نکن 

نه گلم حساس شده بخداچون تنبلی داری شکمت بزرگ شده

شکمم بزرگ شده ولی وزنم تغییر نکرده

یعنی به سونو و آزمایش اعتماد کنم!

شکمم بزرگ شده ولی وزنم تغییر نکردهیعنی به سونو و آزمایش اعتماد کنم!

آره گلم دیگه مطمئن تر از سونو و آزمایش که چیزی نیست

فقط سعی دنبال درمان باشی و گرنه وضعیت تنبلی تخمدانت بدتر میشه شکمتم بزرگتر

لنگه_جوراب_گم_شده سابق🥲💔

بچه ها من چیکار کنم که ماه پیش اقدام کردم با اینکه پریودام منظم بود سه روز افتاد جلو با درد زیااااد رحم و سینه، دو روز شدید بود سه روز لک قهوه ای ، اصلا قاطی شد نمیدونم چرا 

خیلی بده حالم💔😭اره خودشم ناراحت‌و نگرانه الان تنها فکر و ذکرمون اینه من باردار نباشمتورو خدا یعنی ...

حتما برو روانپزشک به خدا جدی میگم ازمایش دادی سونو دادی بعد شیش ماه بازم شک داری؟ الان سه ماه دیگه وایسی این باید دیگه دنیا بیاد بعدش میخوای چکار کنی لابد نگران میشی که چرا دنیا نیومد😑

رفت سونوگرافی؟!من سونو و آزمایش رفتم اما نمیدونم باردارم یا نه!

نه خالم مشکل داشت فکر نمیکرد باردار باشه ، دیگه حالش بد شد رفت دکتر گفتن بارداری ، شما یکبار دیگ سونو بده اگر منفی بود خودتو انقد اذیت نکن حتما چاق شدین 

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

2810