تهران برای کار بهتره ولی ترجیحم برای زندگی مازندرانه چون دختر این استان قشنگ و خوش آب و هوام💚🥺🌳
یه کاری کن که میتونی🥺💔یه خونه شو تو ویرونی🌱از این بیشتر نپرس از عشق نمیدونم نمیدونی تو این تقویم دل مرده کسی اشکاشو نشمرده کجا دیدی که تنهایی غم هاشو با خودش برده یه کاری کن از این بیشتر نیوفتم تو غم آخر نزار شمع حضور من یه شعله شه تو خاکستر نگو دوره نگو دیره نگو این غصه دلگیره یه عمری رفته از دستم نیای عشق تو میمیره🫂 عشق تو مرد🖤
بستگی به شرایط داره ولی مثلا برای من تهران. چون دانشگاه و فرصت شغلی و پیشرفت برام مهمه که تو تهران هست، به علاوه از تهران به شهر خودمون هم رفت و آمدم راحتتره به نسبت
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام