2777
2789

سالن با دوستام نشسته بودیم زنگ خورد اومدن گفتنم برین کلتس

این دخترم این طوری گفت

فردا اومد گف شناختی منو فامیل دورن 

دوست کناریش بهش گف عیب نداره افسرده نباش

بعد دختر عمه نامزدمم اومد این دختر بهش گف نگران نباش بی ادب حرف نمیزنم فقط خودشو معرفی کرد منم امتحان داشتم زیاد نموندم گفتم خوشبختم

نامزدم پسر عممه 

ممکنه قبلا باهاش تو رابطه باشه یاااا مثلا دخدره اینو دوست داشته باشه؟؟ 

فک کنم هفته قبل بود 

این دخترو تو مدرسه میبینم وانمود میکنم نمیشناسم ب نامزدمم چیزی نگفتم

چه بد نوشتی نفهمیدم 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد ۴دفه خوندن تازه فهمیدم چی گفتی

بنظر من اون دختره شاید روی نامزدت کراشی چیزی بوده

اصلا هرچیم بوده بیخیال باش مگه الان نامزد تو نیس

دیگ چ اهمیتی داره

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

هرچی که بوده تموم شده ولش کن پاشو نکش تو زندگیت گوشی نامزدت هم جلوی خودش همشه بررسی کن

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

چه بد نوشتی نفهمیدم

خلاصش این بود که یکی از فامیلای نامزدم که دختره همسنمه اومد خودشو بهم معرفی کرد بعد رفیقش بهش گف عیب نداره افسرده نباش

دختر عمه نامزدمم گف اومد همین فامیل دور ب دختر عمشف نترس بی ادب حرف نمیزنم

میگم این چه نسبتی ممکنه با نامزد من داشته باشه؟؟ 

چی گفتی خودت فهمیدی

خلاصش این بود که یکی از فامیلای نامزدم که دختره همسنمه اومد خودشو بهم معرفی کرد بعد رفیقش بهش گف عیب نداره افسرده نباش

دختر عمه نامزدمم گف اومد همین فامیل دور ب دختر عمشف نترس بی ادب حرف نمیزنم

میگم این چه نسبتی ممکنه با نامزد من داشته باشه؟؟

انصافا رمزشو پیشم وا نمیکنه 😂

بش بگو گوشیتو بم بده اگر نداد یعنی قطعا یه چیزی هست که نمیده پافشاری ام نکن چون میره پاک میکنه بعدا میاد میگه بیا ببین هیچی نیست ، با گوشی اون عکس بگیرین به بهونع اینکه میخوای گالری چک کنی بقیه جاها ام برو ، به نفعته که ببینی تا نامزد هستین برو مطمئن شو وگرنه عقد کردی دیگه هیچی به هیچی مطلقه میشی

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

بش بگو گوشیتو بم بده اگر نداد یعنی قطعا یه چیزی هست که نمیده پافشاری ام نکن چون میره پاک میکنه بعدا ...

بیشتر کجا هارو بگردم؟؟  تلگرام که با کسی نیس اینستا هم فقط دوستاشه

یسال دوست بودیم پسر عممه انصافا بهش اطمینان دارم تو این مورد ولی خب ادمیزاده دیگ

دعوامونم سر صمیمت زیاد با زن عموم شده

بیشتر کجا هارو بگردم؟؟ تلگرام که با کسی نیس اینستا هم فقط دوستاشهیسال دوست بودیم پسر عممه انصافا به ...

عزیزم خوب پی وی دوستاش باید چک کنی 😂 همه چیزو به اونا میگه ،