2777
2789

دانشگاه فنی حرفه ایی قبول شدم

رتبمم خوب بود 

ولی چند روز پیش یکی بهم یه خرفی زد ک ناراحت شدم ،گفت تو دانشگاه فنی حرفه ایی که کوجیکه قبول شدی 

سنندج هم قبول شدم

حالا خودم‌شهر دیگم ، میخام برم‌ ولی نگم که دانشگاه فنی حرفه ایی قبول شدم

نمیدونم‌واقعا جی کنم

ولی خب منم‌ روزانه قبول شدم ، رتبم بین ۷ تا ۸ هزار بود و ملی اوددم

اما نمیدونم چی کنم

بنظرتون بگم که دانشگاه فنی حرفه ایی هست یا نه؟؟؟ 

رشتمم‌حسابداریه

بی خیال حرف مردم

برا استخدامی بانک بخون

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگیت به این حرفا اهمیتی نده تا اعصاب و روانت آروم باشه مردم مگه خودشون کجا درس میخونن که بهت ایراد میگیرن بیخیالشون شو مهم خودتی و درس خوندنت تو دانشگاه 

جدیییبسلامتیکدوم شهری شما؟؟؟میگم‌نظرت راجب این دانشگاهه چیه؟؟من‌ شهر و رشتم‌رو خیلی دوست دارم خیلییی

من شیراز شهر خودمه ، شبانه قبول شدم ، فقط شبانه زده بودم 

بنظرم عالیه سنندج،  منم اولش ک قبول شدم خوشحال نشدم میگفتم ن  نمیخام ، ولی خب فهمیدم بهترین رشته،  رشته خودمه،  همه ارگان ها حسابداری میگیرن رشته ای نیست ک اشباع بشه 

خیلیم عالیه،  الان خیلی خوشحالم اتفاقا 

برو ، با افتخار. هم بگو ، رشته حسابداری رشته کمی نیست! مخصوصا امسال ک خیلیا بزور قبول شدن ، گرایشا برداشته شدن ظرفیتا کم ...

پس ب خودت افتخار کن با وجود این همه بن بست و .. قبول شدی 

رتبم شد ۱۴۰۰ فک کنم

من خودم هم این مشکلو داشتم یه نفر حرف خوبی زد گفت اونا که از دانشگاهت ایراد میگیرن خودشون شرکت کنن همینم نمیتونن قبول بشن 😂😂😂 هر کی گفت بگو هنر داری توام شرکت کن خب ببین میتونی همینم قبول بشی یا نه 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2810