2777
2789

فکر کنم تو این سه سالی که دانشگاه میرم کلا یک بار داوطلب شده کرایه اسنپ بده اونم کارتش خراب بود من مجبور شدم پرداخت کنم ..  مجبورمون میکنه کل بوتیکارو بگردیییییییم کل خیابون رو فقط ویترین مغازه هارو ببینیم 😫😫هیچی هم قصد خرید نداره ها فقط میگه ببینیمشون هر روز ک خیابون میریم این کارشه 

هرچی بقیه میارن رو توقع داره باهاش شریک بشیم ولی خودش هیییییچ 

هرجاهم میرم  باید بهش سریع اطلاع بدم ولا خانم قهر میکنه

نظافت هم که هیچچچ ی دوغ رو میاد برداره میریزه سریع روی زمین 😑😑موکتمون داغون شده از جای دوغ و چای

میره شهرشون پاکت خرما رو گذاشته بود روی میز .. کل زندگیم رو مورچه برداشته 

یخچالمون خرابه فقط ب من میگه دختری ی نچسب ... تاحالا نشده ی بار بگه اقای فلانی یخچال چی شد تازه اومده ب من میگه چرا یخچال رو اف کردی خوب بود که .. حالا اگر یهچالمون رو ببینید خیلی پخپست احساس میکنم

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر مادرش بهش پول میدن؟

نمیدونم  ولی خب گیریم ک پول نداره دیگه نظافت و اینارو ک میتونه رعایت کنه😐

2805

فقط چطوری سه سال تحمل کردی

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
چرا ولش نمیکنی؟اتاقتو عوض میکردی تو این سه سال

خوابگاهمون ی جوریه ک رایط جابه جایی نداره کلا😕 بجز اتاق ما بقیه اتاقا وضعشون خیلی جالب نیست یا خیلی کوچیکم

فقط چطوری سه سال تحمل کردی

بقیه بودن نادیدش میگرفتم یا خودم اختار میدادم یا بقیه 

ولی الان همه بجز ما انتقالی گرفتن

چهاربار محلش ندین درست میشه چه اعصابی داری بابا

ببین مثلااا یکی از نرمال ترین کاراش اینه دارم درس میخونم چراغو خاموش میکنه میگه میخوام بخوام . .گفتم خب باشه ..چراغ مطالعه روشن کردم گفت نورش اذیتم میگنه گفتم خب باشه خاموش کردم رفتم اتاق مطالعه برگشتم دیدم هنوز سرش تو گوشیشه بعد ی ساعت کفرممم در اومدددد😑😑😑😑

ببین مثلااا یکی از نرمال ترین کاراش اینه دارم درس میخونم چراغو خاموش میکنه میگه میخوام بخوام . .گفتم ...

واقعا حق داری

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
ببین مثلااا یکی از نرمال ترین کاراش اینه دارم درس میخونم چراغو خاموش میکنه میگه میخوام بخوام . .گفتم ...

گوه خورده خواب ساعتی داره اگه یازده به بعد بود حق داره وگرنه بزن دهنشو خورد کن من جات بودم حتما اتاقمو عوض میکردم 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

گفتم فلانی بیا خودم شامپو فرش میخرم بیا موکت رو تمیز کنیم .. گفت نه بابا ولم کککن کی حال داره😊😊

اینا همه ب کنار من واقعا برام غیر قابل تحمله لبه های موکت خراب بسه یا برگرده . .لبه های موکت سمتش همیشه برگشته هستش انقدر درستش نکرده همینجور مووونهده پر پنجره سمتش موهههه رفتم دیدم حالم بد شد گفتم خو ب من چه پنجره اونه یهو دیدم موهارو رو موکت خالی کرد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

گوه خورده خواب ساعتی داره اگه یازده به بعد بود حق داره وگرنه بزن دهنشو خورد کن من جات بودم حتما اتاق ...

ساعت ۱۱ و نیم بود  ولی اون که نمیخواست بخوابه بقول خودش میخواست اینستا گردی کنه😶‍🌫️

ساعت ۱۱ و نیم بود ولی اون که نمیخواست بخوابه بقول خودش میخواست اینستا گردی کنه😶‍🌫️

اتاقتو عوض کن بیرونم میخواد بره بپیچونش زیادی پررو شده 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

2810