2777
2789
عنوان

به نامزدم خیانت کردم 💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 104 پست
چقد سو استفاده گری تو یعنی به خاطر موقعیتش پشیمون شدی من یکی مث تو سر راهم قرار گرفت و کلی ناراحتم ک ...

ب نظزت بهم‌حس داره یا نه؟ اخه با همه اینکارا ( یه چیزیو اینجا نگفتم که از همه اینا بدتره) بااینکه رابطه فابمون بود و اون منو معرفی کرده بود ب خانواده اش با این وجود اخر رابطمون هیبیبچ جیز ب من نکفت حتی وقتی گندکاریام واسش رو شدن هیچیی نمیگفت فقط ناراحت میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون موقعیت خوب پیدا کرده میخوایش؟داداشیات اخ و پیف شدن؟ کاش بره با دختری که نجیبه و دم دستی و شل و و ...

همون تایم هم موقعیتش عالی بود گفتم ک پزشک حاذق و خیلی موفقی بود الان خیلی پولدارتر شده خب منم پشیمونم و اینکه با اون حجم از محبت ک به من کرد دوستش هم دارم 

همون تایم هم موقعیتش عالی بود گفتم ک پزشک حاذق و خیلی موفقی بود الان خیلی پولدارتر شده خب منم پشیمون ...

دیگه ریپ نزن 

مرسی 

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

چقد سو استفاده گری تو یعنی به خاطر موقعیتش پشیمون شدی من یکی مث تو سر راهم قرار گرفت و کلی ناراحتم ک ...

صرفا به خاطر موقعبت که نیست خب اون خیلی خوب بود فک میکنم عیبیچ کس مثله اون نمیتونه واسم باشه 

تا الان هیچ کس نصف اون هم بهم اهمیت نداد 

همون تایم هم موقعیتش عالی بود گفتم ک پزشک حاذق و خیلی موفقی بود الان خیلی پولدارتر شده خب منم پشیمون ...

مطمئنی طلسمش نکردی!🤣🤣 خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تر خدایی گناه داره پسره نکن این کارو کارما میزنم پس کلت با احساساتش بازی نکن برو حداقل با ی پسر که براش مهم نباشه

به نظرم اینطور که گفتی پسره هنوز دوست داره و تو هم اگه واقعا دوسش داری و از رفتار های قبلت پشیمونی و دیگه تکرارشون نمیکنی برگرد... 

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️
مطمئنی طلسمش نکردی!🤣🤣 خدایا کمتر خلق میکردی ولی با کیفیت تر خدایی گناه داره پسره نکن این کارو کارم ...

اوایل اشناییمون رفتم تهران پیش یه خانم کارش خوب بوده ظاهرا😂 ولی بی شوخی ب نظزت بهم‌حس داره یا نه؟ اخه با همه اینکارا ( یه چیزیو اینجا نگفتم که از همه اینا بدتره) بااینکه رابطه فابمون بود و اون منو معرفی کرده بود ب خانواده اش با این وجود اخر رابطمون هیبیبچ جیز ب من نکفت حتی وقتی گندکاریام واسش رو شدن هیچیی نمیگفت فقط ناراحت میشد

صرفا به خاطر موقعبت که نیست خب اون خیلی خوب بود فک میکنم عیبیچ کس مثله اون نمیتونه واسم باشه تا الان ...

ببین یکی که احساساتش پاکه و قلب سالمی داره رو تبدیل به ی پسر نکن که احساساتش بمیره اهمیت و بیخی اگه دوسش داری ولش کن جدی میگم به درد هم نمی‌خورین