2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
خوبه که فقط اسی باید زرنگ باشه الکی طلا رو هدر نده

اسی ناراضیه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ککلا نمیخوام خودمو ب دردسر بندازم آخرش بگن پسرم داره قسط جهاز دختره رو پرداخت میکنه و..همونوبا خونوا ...

خب دیگه به همسرت بگو به خانوادم گفتم صد دادم طلا ولی نگفتم قرار بوده از اتکا خرید کنیم بابام هم گفته طلا رو بذار نزدیک عروسی میفروشیم سرویس چوب و فرش اینا میخریم به همسرت بگو بابام از قرارمون خبر نداره منم رو حرفش نمیتونم حرف بزنم اتکا رو بیخیال باش 

ای واااااای دختر این اصلا مهم نیست 🤪🤪 مهم اینه که طلا با تو هست

ججدی میگین؟ خب پس خداروشکر  فکرکردم اسم مهمه 

خواستم ببرم اسم رو عوض کنه بهش بگم طلا هایی ک گرفتیم رو میدم بابام لازم باشه میفروشن جهار بگیرن

نامزدم پیام داد ببینننن چی میگهمیگه باشه من ک مجبورت نکردموای خدا انقدر حرف زد تا راضیم کنه میگه مجب ...

خب الان میخواد چیکار کنه پول طلا رو میده یا طلارو میفروشید که اونم با ضرر میفروشید 

الان گرم طلا رو بهم بگو میگم چند ازت میخرن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

🥲🥲 دلم بحالش سوخت اینجا علیهش دارن راهکار میدن چند هزارنفر

من بودم قبول میکردم ولی وسایلو اول بیرون قیمت میکردم بعد میرفتم خرید به همسرمم میگفتم تفاوت خرید بیرون و اتکا رو یه وسیله دیگه بر میدارم اتفاقا به نظرم فکر خوبی بوده

من بودم قبول میکردم ولی وسایلو اول بیرون قیمت میکردم بعد میرفتم خرید به همسرمم میگفتم تفاوت خرید بیر ...

مردها اقتصادی فکر میکنن الان همسر منم بود از این پیشنهاد خرید از اتکا خوشحال میشد 

ججدی میگین؟ خب پس خداروشکر فکرکردم اسم مهمه خواستم ببرم اسم رو عوض کنه بهش بگم طلا هایی ک گرفتیم رو ...

آره بابا من طلاهامو به اسم همسرم میگیرم چون فامیلی خودم سخته تلفظش هیچوقت هم همسرم موقع خرید و فروش همراهم نیست پارسال صدو بیست میلیون طلا فروختم همش هم فاکتور به اسم همسرم بود ولی تنها رفتم فروختم 

خخوشبخت بشی عزیزممن ۲۳ نامزدم۲۴

۲۴سالشه اینقدر زرنگه😂😂🫥

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
ججدی میگین؟ خب پس خداروشکر فکرکردم اسم مهمه خواستم ببرم اسم رو عوض کنه بهش بگم طلا هایی ک گرفتیم رو ...

اسی به نظرم طلاهاتم بده بابات نگه داره 

وگرنه فردا شوهرت یکم عصبانی بشه سریع طلاها رو میبری میدی بهش 

فقط حواست باشه همسرت حرفی از طلا زد تو پیام نگو دستته 

چون اگه بحث بالا بکشه چون فاکتور دستشه ممکنه بگه طلا ها رو دزدیدی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

فاکتور رو ازش بگیر 

بگو پول من بوده فاکتور باید پیشش باشه 

بگو بابام میخواد 

اسی با کدوم عقد با پول خودت طلا خریدی که همسرت بهت بده ؟؟اینطوری به اسم اونا میخوره همه فکر میکنن اونا دادن نمیدونن که پول تو بوده

2810