2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
میدونی گیر اینه ک پدر خانم قسط ۳۰۰ رو میده اما میتونس نقدی بخره کمتر بشه خریدش الان چون قسطی میخرن ف ...

اسی اندازه ۱۰۰ تومن وسیله برداره بیشتر برنداره خب ، قسطش با نامزدشه 

پدر اسی وسیله کم بیاد نیاد در اخر همون ۳۰۰ میلیون وام ازدواج دخترشو فقط قسط میده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفتصد قسط میده بله ولی کل فشارش رو زندگی این خانومه ! تازه حتی نمی‌دونه اون سیصد وام ازدواج ک طلا بر ...

تازه بزداشته گفته مادرم طلا نداره دادم دستش 

من ک حسم میگخ همسرشون دیده میتونههه قسطی برداره وسایل رو از جای دیگه این وام ازدواج خودشو هدیه داده ب مادرش 

چون اینجوریه از نظر من کاش استارتر هم طلا نمیکرفت سیصد میداد جهاز شهر خودشون با خانواده بالاخره کم زیاد می‌کنن فرپشندخ هااا 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
میدونی گیر اینه ک پدر خانم قسط ۳۰۰ رو میده اما میتونس نقدی بخره کمتر بشه خریدش الان چون قسطی میخرن ف ...

اسی اگر دختر زرنگی باشه طلاها تا اخر مال خودشه بعدا پول روش میذاره میتونه عوض کنه و فاکتورم ب اسم خودش بگیره

همسر من هرچند فاکتور طلاها ب اسم خودشه ولی هیچوقت بدون رضایت من دست ب کاری نزده و طلا رو نرفته بفروشه ..

الان تورم اینقدره ک اصلا معلوم نیس چیزایی ک مد منظرشونه اصلا با ۳۰۰ جمع میشه یا نه

دیگه همه مشکل داریم با این جهیزیه ولی خب چیزی بوده ک پدر استارتر ب عهده گرفته حتما فکرشو کردن 

بنظر من اگه بحی طلاهای مادر شوهرت نبود می ارزید ولی الان واقعا سرنوشت وام ازدواج شوهرت معلوم نیست چی بشع

اسی اندازه ۱۰۰ تومن وسیله برداره بیشتر برنداره خب ، قسطش با نامزدشه پدر اسی وسیله کم بیاد نیاد در اخ ...

اخه اسی فعلا دست برنمیداره ک زندگی مشترکه چ اشکالی داره تازه اسب مال کیه؟ اونی ک سوارشه 

میگه چرا طلا گرفته ب اسم خودش 

چرا پدر من باید دو هزار اضافه قسط بده همون ک فروشگاه بابت اقساط میکشه رو وسیله ها

خودش هم بیکاره از کجا این اقساط رو میخواد بده

نمیدونم اینو شاید یه فکرایی داره بیکاره بیکارم نباشه 🥲

فکر کنم قراره رهن کنن خونه رو .‌اگر عروسی هم داشته باشن که بازم کلی هزینه باید کنه دوماد 

اسی اگر دختر زرنگی باشه طلاها تا اخر مال خودشه بعدا پول روش میذاره میتونه عوض کنه و فاکتورم ب اسم خو ...

تو دست مادر شوهرشه زرنگی کجا بود اونا دیگه در نمیاد 

پسره دیده میتونههه بره جای دیگه خرید گفته خب خوبه وام ازدواجممم میدم ب مادرم 

پسرای این مدلی کمم نیستناااا

هفتصد قسط میده بله ولی کل فشارش رو زندگی این خانومه ! تازه حتی نمی‌دونه اون سیصد وام ازدواج ک طلا بر ...

اون طلاها بعد ازدواج باید به اسی برسه دیگه ، نکنه قراره دست مادرشوهرش بمونه حتی بعد ازدواج 😐😅 پسره نباید اینکارو میکرد و الانم روش نمیشه از دست مادرش به این سرعت دربیاره 

پس پدرت این وسط ضرر نمیکنه که فقط ۳۰۰ قسط وام ازدواجتو پرداخت میکنه همون طور که گفتم نامزدت ۴۰۰ میلی ...

اشتباه حساب کردی. قسط وام ازدواجو کامل پدرش میده. 

۱۰۰ تومن از وام دختر رو برده طلا خریده که قراره تو هر مناسبتی یه تکه بهش به عنوان کادو بده که  اینجور که بوش میاد در واقع یه سرمایه‌ست برای خود آقا که قسطش رو پدر دختر میده. اگه خود آقا میخواست تو هر مناسبتی، طلا بخره به ضررش میشد. اگه این کار درست بود، آقا هیچوقت به این دختر ساده نمیگفت خانوادت چیزی نفهمن. بماند که هم فاکتور به نام خود آقاست و هم بعدها خانوادش یه منتی تو سر دختر میذارن و میگن ما برات طلا گرفتیم. یعنی خود دختر و خانواده‌ش عرضه چنین کاری نداشتن. دختر یده حتی به خانوادش نگفته باید میگفت چون قسط رو پدرش داره پرداخت میکنه. 

درسته به جای این ۱۰۰ تومن پول نقد، دخترخانوم میرن اندازه ۱۰۰ تومن از فروشگاه قسطی خرید میکنن، ولی دختر باز ضرر میکنه. چون فروشگاه اتکا همیجوری گرون میده چه برسه به قسطی که خیلی گرونتر میشه. اون موقع به جای ۱۰ تا جنس، ۶ تا جنس میتونه خرید کنه و باباش دوباره ضرر میکنه. 

اون طلاها بعد ازدواج باید به اسی برسه دیگه ، نکنه قراره دست مادرشوهرش بمونه حتی بعد ازدواج 😐😅 پسره ...

احتمال ندادن بیشتر از اینه ک طلا ها  رو مادرع بده پس 

البنه کاش اسی یکم از اخلاق مادر شوهر و شوهرش میگفت من فک می‌کنم شوهرش از این بچه های مامان دوسته 

اشتباه حساب کردی. قسط وام ازدواجو کامل پدرش میده. ۱۰۰ تومن از وام دختر رو برده طلا خریده که قراره تو ...

وای چقدر سخته😭😂 برا همینه میگم دختر خوب سیصد نیدادی ب پدرت باهاش جهریه میگرفتی کم یا زیاد پذرت درستش می‌کرد قید صد تومن طلا رو میزدی ک بعدها هم چشم شوهرت هرررر لحظه دنبالش باشه 

اشتباه حساب کردی. قسط وام ازدواجو کامل پدرش میده. ۱۰۰ تومن از وام دختر رو برده طلا خریده که قراره تو ...

دقیقااااا

نظر منو بخوای اره داره زرنگ بازی در میاره 

ایشالا بهترین تصمیم بگیری 

ای کاش صد تومن طلا رو نمی گرفتی 

2810