2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
اره کاملا حرفاتون درستهشاغلین عزیزم؟حتی نامزدم بهم پیشنهاد. کار میده برو ازمون بده کارکن و...منم گفت ...

ممنونم عزیزم 

نه شاغل نیستم خودم دوسدارم کار کنم اما همسرم میگه نمیخام کار کنی نمیخام اذیت بشی.

اره کاملا حرفاتون درستهشاغلین عزیزم؟حتی نامزدم بهم پیشنهاد. کار میده برو ازمون بده کارکن و...منم گفت ...

طلا زو واسه شما خریدن دیگه درسته؟ چرا خورد خورد نخرن ،مگه نامزد شما خودش شاغل نیست ،هردفعه طی مدتی که نامزد هستید باحقوق خودشون بخرن شما چرا پول بدی ،شده یه چیز کوچک خودش بخره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین کار درستی کردی کارتتو نه دستش بده نه خرجش کن بگو دادم به بابام که شوهرت روش حساب نکنه..وقتاییم ...

ن نمیدم عزیزم

ی کار اشتباهی هم کردم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تو عقدم و عیدی ها و پاگشا اینا پول جمع کرده بودم تقریباً ۱۱ میلیون رفتم انگشتر گرفتم با پولش بعد ۲ ماه بهم گفت میخوام موتور بگیرم نقدی ۱۰ تومن میخواد گفت انگشترتو میدی گفتم ن اینو خیلی دوست دارم و..آخرش راضی شدم دادم بهش حتی اینم خونوادم نمیدونن فروختم دادم بهش 

نامزدم تو این ۴ ماه همش تشکر میکنه میگه جبران میکنم تا آخر این سال گردنبند میخوام بگیرم دیگه نمیدونم چقدر درسته حرفش

میدونی اشتباهت، کجاست قشنگم نباید نشون بدی ایشون از پدرتون مهم تره وحرفش از پدرتون مهم تر معلومه پرر ...

اآخه عزیزم من بگم اولویت اولم خونوادس  اونم میگه اولویت اول منم خونوادس بفهمه دارم با خونواده مشورت میکنم اونم میچسبه ب مامانش از این میترسم

اآخه عزیزم من بگم اولویت اولم خونوادس اونم میگه اولویت اول منم خونوادس بفهمه دارم با خونواده مشورت ...

اسی جان برفرضم که مشورت از خونوادت گرفتی که نباید بری به شوهرت بگی من مشورت از مامان بابام گرفتم که.

طلا زو واسه شما خریدن دیگه درسته؟ چرا خورد خورد نخرن ،مگه نامزد شما خودش شاغل نیست ،هردفعه طی مدتی ک ...

اره برای مم گرفتن ب اندازه دست من ولی فاکتورش ب اسم خودش و الان طلاها هم دست خودمه تو خونه قایم کردم

همون نمیدونم داره چیکارمیکنه 

بابات خبر نداره از وامت رفتی طلا خریدی؟!

نه عزیزم 

قرار بود من ۱۰۰ بدم نامزدم ک دادم بهش طلا خریدن طلا رو دادن خودم نگهدارم امانت.

منم ۱۰۰ از فروشگاه جهیزیه بردارم

ولی متوجه شدم وسایل اونجا گرون در میاد اون وقت پدرم باید گرون بخرن

ولی ب نفع نامزدم میشه.

2810