2777
2789

با دکتری که وقت گرفتم ویزیت انلاین و علاعم پسرمو گفتم گفت ممکنه در طیف اتیسم باشه، پسر ناز من، دردانه من با این همه شیرینی، ممکنه حرف دکتر درست باشه، خدایا من چیکار کنم، اشکام بند نمیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حضوری ببر

انشالله که به سلامتی طی میشه

امیدوارم به زودی خیالت راحت شه♥️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

عزیزم ببرید دکتر مغز و اعصاب حرف ایشون سند هست

الان نگران نبلش احتمال دادن نگفتن قطعی که...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

دکترا همیشه بدترین حالتو میگن 

باور نکن 

اتیسم خیلی گسترده ترراین حرفاست بشه راحت تشخیص داد 

دور از جون اگر پسترتون واقعا مشکل داشت به حرف دکتر شک نمیکردی 

بارها شده دکتر یه تشخیص زیادی داده یا ته یه موضوع رو گفته و درست از اب درنیامده

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

ب حرف یه دکتر اکتفا نکن 

حتما پیش دکتر دیگه ای هم برو اما نگو ک دکتر قبلی بهت چی گفته تا نظر خودشو بگه 

بعضی دکترا تشخیصشون اشتباه میشه دیگه اونام ادمن ممکنه اشتباه کنن بد ب دلت راه نده ایشالا ک چیزی نیس

فقط احتمال داده عزیزمن چرا جلو جلو خودتو اذیت میکنی آزار میدی ببر پیش متخصص حضوری ببیننش بخدا بیشتر علائمی که توی اینترنت نوشتن رو پسر من داره اما خداروشکر سالمه بزار لاقل مطمئن بشی بعدشم ٱتیسم بودن نمیتونه مانع پیشرفت وموفقیتشون توی بزرگسالی بشه

به قول خودت دکتر گفته ممکنه

چرا وقتی هنوز مطمئن نیستی نشستی پای گریه و زاری

توکلت به خدا باشه،ایشالله که نیست

بعدم برای این بیماری روند درمان طی میشه عزیزم

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

2810