2777
2789

چند روزه دارم فکر می کنم نکنه من دارم اذیتش می کنم یا بیجا میگم لطفا شما قضاوت کنید. 

وقتایی که کار داره ک هیچ، وقتایی که کاری نداره از صب تا شب یه فیلم واسم تو اینستا میفرسته و میره و دیگه هیچی تا ساعت 11 شب، یازده شب میاد میگه خوبی؟؟ از دستش عصبی ام. فقط شبا یادش میفته من هستم، فقط نصفه شب ک دیگه بیرونشو رفت یادش میاد من وجود دارم. ده روز ب ده روز بهم زنگ میزنه، هروختم بهش میگم میگه چرا ت زنگم نمیزنی. میگه به تهه دل آدمه ب این چیزا نیس! هزار بااار ب خاطر رفیقاش وسط چت ول کرده رفته نمیدونم باهاشون قهوه کوفت کنه. یبار زنگم زده بود لحظه شماری میکرد بره چون رفیقش پشت خط بود. پریشب کل روز، حتی شبم دیگه پیامم نداد با رفیقش رفته بودن صفا سیتی. خسته شدم از دستش خیلی عصبی ام

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه هاااا

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با شماستتوی طول روز میتونه خبر بگیره مگه مدیرشرکته اخه

مال شما چجوری بود 🥲

عقدید؟

نه

مال شما چجوری بود 🥲

من نامزد ندارم اگه منظورتون دوست پسرم هست اینجوری نیست

بعضی وقتا کار واسش پیش میاد ولی طول روز خبر میگیره ازم

شماهم رک حرفتون رو بهش بزنید چون خیلی معذرت میخوام ولی اولویتش نیستید

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️