2777
2789

من مشکل ارتباط دارم مشکلم جدیه و الکی نمیگم 

تو زندگی هر چی به دست آوردم با تلاش فراوان بوده خیلی تلاششششش کردم و راحت ب جایی نرسیدم

اما خیلی ها منو مسخره میکنن چیکار کنم چ جوری تحمل کنم خیلی حالم بده 

یک جوری رفتار میکنن بعد من احساس میکنم همه چی زداره دور سرم میچرخه 

من احترام نگاه میدارم اما بقیه خیلی بد رفتاررمیکنن وقتی ک خوشدون مشکلداشته باشن میگن ت بهتریندوستیمونی ک چیزی نمیگی اما من کارم درست انجام میدم اما اونا حیلی بد رفتاری میکنن 

چ جوری من دووم بیارم میخوام ادامه تحصیل بدم درسم رو دهن همشون رو سرویس کنم اما تا دی ماه باید دووم بیارم بگین چیکار کنم بعد قیافهراشون نمیبسنم

كاش بيايي تايپيك من در مورد مشكل مشابه شما فرزندمه

میخواستم براتون لینک یه کانال بزارم در ایتا درمورد اختلال یادگیری هست 

اختلال یادگیری برای بچه شما تو این سن با بازی یعنی از طریق بازی درمانش کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخواستم براتون لینک یه کانال بزارم در ایتا درمورد اختلال یادگیری هست اختلال یادگیری برای بچه شما تو ...

درهواست ميدم لطفا قبول كنين و برام بفرستين

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خودت میگی مشکل ذهنی داری یا دکتر هم تایید کرده؟

نه معلم امسالش گفت احتمال ميدم از اول مهر ميره شناختش يه ماهس

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

درمورد شما عزیز استارتر میتونم عمیقا درک نشدنتون حس کنم 

شما عزیزم برا آرامش خودتون 

هر وقت شروع کردن به تحقیر یا نگاهشون آزارتون داد 

تنفس عمیق و بازدم داشته باشید 

حس و حالتون بنویسید 

شما الان دارید دست و پنجه نرم میکنی با استرس بیماری که داری و اضطرابت که الان دوباره میرم اینارو میبینم الان نکنه اینا فلان چیزو بگن به من الان دوباره نگاهاشون و حرفاشونو چکار کنم 

درمورد شما عزیز استارتر میتونم عمیقا درک نشدنتون حس کنم شما عزیزم برا آرامش خودتون هر وقت شروع کردن ...

اصلا همه ميگن باهوشه تنها كسي كه گفته معلم پيشش هست 

دستور پذيري داره تو خونه 

نميفهمم باورتون نميشه به حدي سر درد دارم كه فشار مني كه رو ده بوده رفته رو ١٥

اصلا همه ميگن باهوشه تنها كسي كه گفته معلم پيشش هست دستور پذيري داره تو خونه نميفهمم باورتون نميشه ب ...

چرا سریع به حرف معلم گوش میدید

کسی که اختلال یادگیری داره تو خیلی چیزا مشکل داره

حتما ببرید پیش متخصص

چرا سریع به حرف معلم گوش میدیدکسی که اختلال یادگیری داره تو خیلی چیزا مشکل دارهحتما ببرید پیش متخصص

اره 

مثلا تو چيا 

٤جلسه رفته ورزش مربيش خيلي راضيه 

از مربي سه ترم ايمثش پرسيدم ميگن خوبه

مربي زبانش ميگه مفهوم رو تو زبان درك ميكنه خوبه 

حالم بده 

چون خودمم حس ميكنم تو بعضي چيزا كنده و ضعيفه 

چرا سریع به حرف معلم گوش میدیدکسی که اختلال یادگیری داره تو خیلی چیزا مشکل دارهحتما ببرید پیش متخصص

ميگم اگه الان نرماله چون بيش از بقيه باهاش كار شده اگه نشده بود خيلي ضعيف بود

درمورد شما عزیز استارتر میتونم عمیقا درک نشدنتون حس کنم شما عزیزم برا آرامش خودتون هر وقت شروع کردن ...

باید بین استرس یعنی بیماریت و اضطرابت که دیگران تعادل برقرار کنیم تا حال روحیت عوض بشی 

درکنار اون کارهایی که گفتم ی ورزش به انتخاب خودت هرچی که حال خوب بهت میده انتخاب کن 

کاری که دوست انجام بده و هروقت فکر کردی داره اون حالت اضطراب میاد سراغت سریع ناراحتیتو بنویس 

هرچیزی از فکر ما میاد اگر بتونی ذهنتو آرام کنی رفتار بقیه آزارت نمیده 

ميگم اگه الان نرماله چون بيش از بقيه باهاش كار شده اگه نشده بود خيلي ضعيف بود

هیچ ربطی نداره چون حالا کار شده ضعیف نیست 

یسری از مشکلات کاملا خودشون نشون میدن ربطی به کلاس نداره بازم حرفم یکی حتما پیش روانشناس ببرین و خودتون از عذاب برای چیزی که قطعی نشده راحت کنین 

2810