2777
2789

ببینید دوستان من با یه اقایی تبریزی یک سال و نیمه ارتباط دارم. مامانم از اول میدونست بابامم شش ماهه میدونه و اینا با خانوادشون اومدن خونمون برای اشناییت

خودم اهل کرمان هستم 

این پسر همه لحاظ خوبه مهربونه با ادبه من ازش راضیم اما یه مشکل بزرگ داریم که من حدود یه ساله باهاش روبه رو شدم و اوایل اینجوری نبود. 

این اقا کارمند پتروشیمی هست و از قضا در حال ساختن خونه خودشم هست 

ببینید ما روزانه کلا نهایت دوبار تماس تصویری بگیریم و نهایت بشه دو ساعت در روز 

الان مشکل من اینه این پسر برای من وقت نمیذاره نه بیشتر دو سع بار در روز پیام میده نه زنگ میزنه. من همش زنگ میزنم و پیام میدم. هروقتم اعتراض میکنم میگه سرم شلوغه تایم ندارم کار دارم. دیشب بابام صداش دراومده بود که چرا به من زنگ نمیزنه احوال نمیگیره یا پیامش میدم درست جواب نمیده. من امروز امتحانش کردم تا ساعت سه ظهر نه جواب پیام دادم نه زنگ. کلا چهار بار زنگ زد و یبار پیام داد 

بعد که اعتراض کردم میگفت من کار دارم 

به نظرتون این حد از کار داشتن طبیعیه؟ چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخوای کارو بار ول کنه بیاد بشینه ور دل شما و باباتونچهار بار زنگ‌میزنه دو ساعت وقت میزاره میگید کمه.سر کار اونم پتروشیمی توقع دارید هی جواب پیامک بده فرت فرت‌زنگ‌بزنه.با اینهمه توقعی بودن خانوادتون بزودی کم میاره.وقتی سر کار هست مسئولیت داده طبیعیه که حتی یه بارم‌زنگ‌نزنه.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

و اینکه مگه کارو زندگی نداری.چرا فکر میکنید ازدواج یعنی ۲۴ به همدیگه باید اویزون باشید.دائم زنگ‌زدن و‌پیامک دادن برا چیه.بیکاری؟توصیم اینه یه کار و سرگرمی پیدا کن .اگر هم کار میکنی هواستو بزار رو کارت سر کار.افراط و تفریط خوب نیست

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
واقعا؟ من خیلی نگرانم

برید محل کار و زندگیش بدون اینکه بدونه تحقیقات 

برید چند جلسه مشاوره قبل ازدواج 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
میخوای کارو بار ول کنه بیاد بشینه ور دل شما و باباتونچهار بار زنگ‌میزنه دو ساعت وقت میزاره میگید کمه ...

ببین ما ها خیلی محبتی و توقعی هستیم خیلی اهل محبت کردن هستیم اما اینا

و اینکه مگه کارو زندگی نداری.چرا فکر میکنید ازدواج یعنی ۲۴ به همدیگه باید اویزون باشید.دائم زنگ‌زدن ...

من درس میخونم از بهمن هم وارد دانشگاه میشم اما بین همه کارام همیشه برای عزیزام وقت دارم چون براشون ارزش قایلم

ببین ما ها خیلی محبتی و توقعی هستیم خیلی اهل محبت کردن هستیم اما اینا

خوب اشتباه میکنید.محبت کردن نیست اسمش.کلافه کردنه.رفتار نرمالی نیست.و مطمینا هم‌باعث مشکلات و هم فراری دادن طرف میشه.خود دانید.مگه افراد دیگه همو دوست ندارن محبت نمیکنن.؟اصلا اینهمه زنگ زدن تو محیط کار خیلی کار زشتیه.و بی مسئولیتی در مقابل کاره.طرف داره حقوق میگیره برا کارش.بعد توقع داری روزی ده بار رنگ‌بزنه چی بگه اخه.من که خیلی ادم احساسی هستم انقد توقع ندارم‌روزی یه بار.اصلا بیشترشو جلو همکاراش زشت میدونم.

من درس میخونم از بهمن هم وارد دانشگاه میشم اما بین همه کارام همیشه برای عزیزام وقت دارم چون براشون ا ...

اصلا شما منطقی نیستید.اینکه دائم‌زنگ‌بزنید نشونه اهمیت دادن به عزیزانتون نیست.دوست داشتن یعنی طرفو با توقعات غیر منطقی اذیت نکنید.قطعا ‌کار پر مسیولیتی ندارید‌.بهمن وارد دانشگاه میشی ولی الان انگار کار نداری.شما بین کارات وقت نمیزاری شما همه کارت همینه.یعنی با یکی در ارتباطی تک بعدی هستی و فکر میکنی دوست داشتن یعنی هر ساعت زنگ‌زدن.بدتر پدرتون که گلگی میکنه که چرا جواب منو درست نمیده.یا باید جواب شما رو بده یا پدرتون یا الف یا ب.کی به کارش برسه.شما اینکه ادم وقت داره به عزیزانش برسه رو اشتباه متوجه شدید.شما میگید همه ثانیه هلی زندگیش باید من باشم بهم فکر کنه میام‌بده زنگ‌بزنه.حتما برو مشاوره‌.حتما.چون اصلا انتظاراتون منطقی نیست.

خیلی ممنونم میگی امکانش هست یه مسیله ای داشته باشه؟

ببین نه با چیزی که شما میگید ولی خب بهتره چون راه دور هستید دقت بیشتری کنید 

با تلفن حرف زدن و پیام دادن نمیشه کسی رو شناخت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده